TomTom Europe v1.3.2.930.5611 for Android TÜRKÇE + 2014 GÜNCEL TÜRKİYE + AVRUPA HARİTASI

Seyahatiniz… artık Android'de
“Full HD” navigasyon - son model akıllı telefonlar için optimize edildi.;

Son dakika planları mı? TomTom Navigasyon uygulaması ile yeni yerlere gitmek bundan daha kolay olamazdı. Akıllı telefonunuz her zaman yanınızda olduğu için navigasyon da elinizin altındadır. Uygulama sinyalsiz çalıştığı için sinyal kaybı da sorun değildir. Navigasyon sistemlerimizdeki haritaların, teknolojinin ve birinci sınıf navigasyonun aynısına sürekli olarak erişebilirsiniz. 50 milyon sürücünün güvendiği birinci sınıf navigasyonun aynısıdır. Sürücülerin güvenebileceği bir uygulamadır.


Android için Navigasyonu özellikleri

  • Kişilere git

    Bir daha hiçbir adresi ezberlemek zorunda kalmayın. Kişiler listenizden bir adres belirlediğinizde TomTom doğrudan oraya gidebilmeniz için rotanızı planlayacaktır. İhtiyacınız olan her şey akıllı telefonunuzda: Bir arkadaşınızın yanına gitmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.
  • Otomatik müzik sesini kısma

    Hiçbir ritmi kaçırmadan müziğinizin keyfini sürün. Uygulama sürüş talimatlarını verirken müziğin sesini hafifçe kısar ve talimat tamamlandığında tekrar açar.


  • TomTom Ahizesiz araç kiti desteği

    Tüm talimatları net bir şekilde duyun: Kontrol panelinize bir TomTom Ahizesiz araç kiti ekleyerek tüm talimatları güçlü hoparlöründen yayınlayabilirsiniz.


Tüm TomTom mobil navigasyon cihazları için özellikler

  • TomTom Çevrimdışı Harita

    İhtiyacınız olan her yerde ve her zaman navigasyona ulaşabilmenizi sağlar. TomTom Çevrimdışı Haritalar akıllı telefonunuzda depolandığından veri sinyaline veya dolaşıma ihtiyaç duymadan doğru yolu bulabilirsiniz. Dönüşü kaçırdığınızda yeni bir rota planlayabilir veya ilgi çekici noktalar arayabilirsiniz. Çevrimdışı.
  • Ömürboyu ÜCRETSİZ harita güncellemesi

    Daima en güncel haritayla aracınızı sürün. Ömürboyu ÜCRETSİZ harita güncellemesi ile hedefinize en hızlı şekilde ulaşın. Uygulamanızın ömrü boyunca, her yıl Android akıllı telefonunuza en az 4 defa tam harita güncellemesi indirebilirsiniz. Yol ağı, adresler ve İlgi Çekici Noktalar hakkında tüm güncellemeleri alırsınız.
  • IQ Routes

    Her TomTom cihazında dünyanın gerçek seyahat sürelerini içeren en büyük veritabanı bulunur. Böylece en hızlı rotaları ve en doğru varış zamanlarını elde edersiniz. O bir dahi!
  • Sözlü sokak adları

    Gözlerinizi yoldan ayırmayın; sözlü talimatlara sokak adlarının da eklenmesiyle, artık dönüşleriniz daha güvenli.
  • Çoklu görev özelliği

    Çoklu görev: Artık bu işin tek uzmanı sadece kadınlar değil. Biri mi arıyor? Aramalarınızı ahizesiz olarak güvenle yanıtlayın. Siz telefonda konuşurken TomTom uygulaması görsel talimatlar vermeye devam eder fakat konuşmanızın bölünmemesi için sesi kapatır. Uygulamanızdan sadece sesli talimat mı almak istiyorsunuz? Arkada TomTom uygulaması çalışırken sesli talimatlar almaya devam edebilirsiniz.


  • İdeal Görünüm

    İdeal Görünüm görüşünüzü ve navigasyonunuzu iyileştirir: Önce tercih ettiğiniz harita renklerini belirleyin. Daha sonra 2B ile 3B navigasyon arasında seçim yapın. Gece sürüş yaparken, gözlerinizi yoldan ayırmamanız için ekranın parlaklığı otomatik olarak düşürülür. Telefonunuz yatay biçimde de dikey biçimde de olsa, en iyi görünümü elde edersiniz.
  • TomTom Places ile Ara ve Git

    TomTom Places öğesine dokunun, sürücüleriniz için tasarlanmış sonuçları arayın. Nerede olursanız olun, yerel bir benzin istasyonundan süpermarkete kadar her şeyi bulmanıza yardımcı olur. Arama kelimesini yazın, eşleşen konumları bulun ve uygulamanızın sizi oraya yönlendirmesine izin verin.
  • Gelişmiş şerit kılavuzu

    Kavşaklarda hangi şeride geçmeniz gerektiğini net olarak gösterir, böylece dönüşü kaçırmazsınız. En zorlu otoyol kavşaklarının gerçekçi 3B görünümü, rahat ve güvenli sürüş sağlar.
  • Ekonomik Rotalar

    Maksimum yakıt tasarrufu sağlayan rotalarla tasarruf edin ve çevre üzerindeki olumsuz etkinizi azaltın.
  • Birden Çok Durma Noktası Olan Rotalar

    Birden fazla bırakma veya alma işlemi mi gerçekleştirmeyi düşünüyorsunuz? Hepsini tek bir rota haline getirip son tahmini varış sürenizi (ETA) öğrenebilirsiniz. Sürüş sırasında, TomTom uygulaması durma noktalarında harcadığınız süreye bağlı olarak sizi varış süreniz hakkında bilgilendirir. Ne kadar çok işi bir arada gerçekleştiriyor veya ne kadar çok arkadaşınızı almak için duruyor olursanız olun, büyük maçı, konseri ya da partiyi kaçırmayacaksınız.




Kod:
http://u1161774.letitbit.net/download/86139.8f4e90ff8f4bb3d7076a222d12c0/TomTom.Europe.v1.3.2.930.5611.for.Android-www.derinport.in.devrimow.rar.html
http://u23728.shareflare.net/download/82570.8f4e90ff8f4bb3d7076a222d12c0/TomTom.Europe.v1.3.2.930.5611.for.Android-www.derinport.in.devrimow.rar.html
http://turbobit.net/igsno5la6feh/TomTom.Europe.v1.3.2.930.5611.for.Android-www.derinport.in.devrimow.rar.html
http://uploaded.net/file/hwd122y2/TomTom.Europe.v1.3.2.930.5611.for.Android-www.derinport.in.devrimow.rar