ESET Smart Security 9.0.375.1 TR | Katılımsız



#
ESET Smart Security internet güvenliği konusunda kullanıcılara kapsamlı özellikler sunan ender yazılımlardan bir tanesi. Her ne kadar piyasada çok sayıda antivirüs ve virüs temizleme programı yer alsa da bunların çok azı ESET Smart Security seviyesinde güvenlik sağlıyor. Bu güçlü ve kapsamlı internet güvenliği yazılımı sayesinde hem virüslere karşı korunacak hem de gelebilecek herhangi bir saldırı karşısında güvende olacaksınız.

# ESET Smart Security’nin göze çarpan özellikleri arasında ebeveyn koruması, hırsızlık önleyici, kimlik avı koruması, sosyal medya tarayıcı, zararlı yazılım tarama fonksiyonu ve firewall gibi gelişmiş fonksiyonlar yer alıyor.

# Gelişmiş bellek tarama özelliği sayesinde bu güvenilir antivirüs yazılımı, sisteminize sızmak isteyen zararlı yazılımları otomatik olarak engeller. Bu sayede zararlı yazılımlar daha sisteminize girmeden etkisiz hale getirilir ve dolayısıyla güvenliğiniz de riske atılmamış olur. Güvenlik açığı koruması gibi bu tarz yazılımlarda pek görmeye alışkın olmadığımız türden bir özelliği de beraberinde getiren ESET Smart Security, ağınızda meydana gelebilecek herhangi bir güvenlik açığını tespit ederek tek başına kapatır.

# Programın bir diğer öne çıkan özelliği ise bilgisayarınızın kaybolması durumunda konum bilgilerini başka bir cihaz üzerinde gösterebiliyor olması. Dizüstü bilgisayarınızla sık sık seyahat ediyorsanız onu kaybetme riskiyle her zaman karşı karşıyasınızdır demektir. Tatsız bir durumla karşılaştığınız zaman ESET Smart Security’yi kullanarak başka bir cihaz aracılığıyla bilgisayarınızın yerini haritada görüntüleyebilirsiniz. Üstelik siz bunu yaparken bilgisayarınızı çalanların veya onu bulanların asla haberi olmuyor.

# Rootkit, solucan, spyware gibi tehditlere karşı aşılamaz bir güvenlik duvarı oluşturan ESET Smart Security kurulu olduğu bilgisayarın sistem kaynaklarını herhangi bir yavaşlamaya neden olmayacak derece kullanır. Yani program arkaplanda çalışırken bilgisayarınızı normal bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

# Genel olarak ESET Smart Security güvenilir bir yazılım arayan ve bilgisayarını her türlü dijital tehditten korumak isteyen kullanıcılar tarafından mutlaka kullanılması gereken seçenekler arasında yer alıyor.

.: Kurulum Bilgileri :.
Boyut: 170 Mb
Sıkıştırma: rar / Şifresiz
Dil: Türkçe
Kullanım: Full Sürüm
Platform: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10 [ x86 & x64 ]

Otomatik Lisanslama : Sistem Açılışında Otomatik Lisanslama Eklendi.Tnod 1.6 Final Her Zaman Sistem Açılışında Eset Programı ile Birlikte Açılması Sağlandı.

.: Kurulum Notları :.
# Ultra Sıkıştırma Yapılmıştır.
# 32 Bit ve 64 Bit Sürümleri Birleştirilmiştir.Sisteminize Uygun Sürüm Yüklenir.
# TNOD 1.6 Final Kullandığı Her Adrese Erişim İzin Verilmiştir.
# TNOD Her Açılışında Yeni Lisans Yükler ve Lisans Süresi En Uzun Olan Tarih Kullanılır.
# TNOD Deneme Lisansı Ekleme Kapatıldı.
# Windows Update Güncelleme Uyarı Vermesi Kapatıldı.
# Masaüstüne TNOD Kısayolu Bırakılmıştır.
# Sistem Açılışında TNOD Sorunsuz Çalışabilmesi için Yönetici Olarak Çalışması VBScript Sağlandı Açılışta 2-3 Sn Vbs Ekranı Gelmektedir.
# Kurulum Tamamlandıktan Sonra TNOD 1.6 Final Sistem Açılışında Otomatik Olarak Çalışır ve Lisanslama işlemi Gerçekleştirir.
# Eset Kaldırdıktan Sonra Yeniden Başlamada Eset ve TNOD Kalıntıları Otomatik Temizler.( Kalıntı Bırakmaz.Otomatik Kaldırma Sistemi. )
# "Kurulum Tamamlandı" yazısını görene kadar bekleyiniz...





Kod:

http://turbobit.net/wfslg7no184v/eset.Ss9.0.375.1-www.derinport.in.devrimow.rar.html
http://www.redbunker.net/kgzpllh0q16g/eset.Ss9.0.375.1-www.derinport.in.devrimow.rar.html
https://www.bigfile.to/file/vnrpZjyvXd9z/eset.Ss9.0.375.1-www.derinport.in.devrimow.rar
http://uploaded.net/file/uz9sdgt8/eset.Ss9.0.375.1-www.derinport.in.devrimow.rar
http://nitroflare.com/view/769662E51BE4B65/eset.Ss9.0.375.1-www.derinport.in.devrimow.rar