ESET NOD32 Antivirus - Smart Security 8.0.319.1 TR | Katılımsız Teklink indir
.: OEM 2038 Yılına Kadar Lisanslı :. # Yeni Crack Yöntemi Eklendi.( Lisanslama Hiçbir Zaman Bozulmaz. )

ESET NOD32 Antivirus

# Bilgisayarınızı hem internet üzerinden gelecek saldırılara, hem de çevrimdışı saldırılara karşı korumak amacıyla geliştirilmiş bir antivirüs yazılımı olan ESET NOD32 Antivirus sahip olduğu gerçek zamanlı koruma sistemi sayesinde sisteminizi sürekli izler ve kötü amaçlı yazılımların ve virüslerin sisteminizi etkilemesini beklemeden onları etkisiz hale getirir. ESET NOD32 Antivirus bu işi gerçekleştirmek için farklı bileşenlerinden yararlanıyor. ESET NOD32 Antivirus'ün "Exploit Engelleyici" bileşeni Java gibi uygulamaların farklı kaynaklar tarafından ele geçirilerek güvenlik tehditleri oluşturmasını engeller. "Gelişmiş Bellek Tarayıcı" bileşeni ise kendini fakrlı yöntemlerle gizleyerek görünmez olmaya çalışan kötü amaçlı yazılımları tespit edebilmektedir. ESET NOD32 Antivirus'ün sunduğu gerçek zamanlı güvenlik kalkanı internet üzerinden indirdiğiniz dosyaları otomatik olarak tarar ve içerisinde zararlı kod varsa siz onları çalıştırmadan etkisiz hale getirir. ESET NOD32 Antivirus ile truva atlarını, rootkitleri, spyware ve solucan gibi kötü amaçlı yazılımları temizleyebilirsiniz.

# ESET NOD32 Antivirus hafif ve hızlı çalışmak için tasarlanmış bir güvenlik programı. Düşük kaynak kullanımına sahip olan yazılım bilgisayarınızda arkaplanda sessizce çalışabiliyor ve sisteminizde aynı anda farklı uygulamalar çalışırken performans düşüşüne sebep olmuyor.

# ESET NOD32 Antivirus koruma sistemi sizi en yeni virüslere karşı koruyabilmek için bulut tabanlı bir sistem kullanıyor. Bulut tabanlı tarama sayesinde daha hızlı ve daha kesin bir kötü amaçlı yazılım koruması sağlanmakta. Bunun yanında ESET NOD32 Antivirus kişisel bilgilerinizin çalınmasını önlemek için kimlik avı korumasına da sahip.

# Otomatik güncelleme özelliğine sahip olan ESET NOD32 Antivirus, küçük güncelleme paketleri sayesinde arkaplanda güncelleme yaparken internet bağlantınızı darboğaza sokmamakta.

# ESET NOD32 Antivirus içerisinde güvenlik tehditlerini ortadan kaldıran bileşenlerin yanında oldukça kullanışlı ek araçlar da yer alıyor. ESET SysRecue aracı ile sisteminiz için bir kurtarma medyası oluşturabilirsiniz. Eğer bir dosyanın güvenli olup olmadığından emin değilseniz ESET NOD32 Antivirus kullanarak onu analiz için ESET virüs inceleme laboratuarlarına gönderebiliyorsunuz. ESET Social Media Scanner özelliği ise sosyal medya hesaplarınızı korumanıza yardımcı olmakta.

# Eğer bilgisayarınız için kapsamlı bir güvenlik çözümü arıyorsanız ESET NOD32 Antivirus'ü tavsiye etmekteyiz.

.: Kurulum Bilgileri :.

Boyut: 80.9 Mb
Sıkıştırma: rar / Şifresiz
Dil: Türkçe
Kullanım: Full Sürüm
Platform: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10 [ x86 & x64 ]
Not: 2038 Oem Lisansı Gece ( 00:00 ile 03:00 ) Arasındaki Zamanda Kurulum Yapacaksanız PC Saatini Bu Saatlerin Dışında ( 03:00 ile 24:00 ) Arasındaki Saate Alarak Kurulumu Sorunsuz Gerçekleştiriniz. 03:00 ile 24:00 Arasındaki Saatlerde Kurulum Gerçekleştireceksiniz Öyle Bir Sorun Ortaya Çıkmamaktadır.Nedenini Çözemedim Neden Bu zaman ( 00:00 ile 03:00 ) Aralığını Kabul Etmiyor.Saçma Aslında Çözersem Konuyu Yenilenecektir.Lisans İle İlgili Herhengi Sorun Yoktur.

.: Kurulum Notları :.

# Eset Programını Sorunsuz Kaldırma :
ESET Uninstaller : Eset Kaynak Sayfası ve Anlatımı
ESET Uninstaller : Program
# 32 Bit ve 64 Bit Sürümleri Birleştirilmiştir.
# Ultra Sıkıştırma Yapılmıştır. # Yeni Crack Yöntemi Eklendi.( Hiçbir Zaman Lisanslama Bozulmaz. )
# OEM 01/01/2038 Yılına Kadar Lisanslanmıştır.
# "Kurulum Tamamlandı" yazısını görene kadar bekleyiniz...



Kod:
https://www.uploadable.ch/file/gEBtfFhzuTmB/Esetnod32-www.derinport.in.devrimow.rar
http://uploaded.net/file/la2ggjgw/Esetnod32-www.derinport.in.devrimow.rar
http://turbobit.net/0mqq4q2c59rt/Esetnod32-www.derinport.in.devrimow.rar.html
http://www.redbunker.net/sz4uy9occ45s/Esetnod32-www.derinport.in.devrimow.rar.html
http://www.nitroflare.com/view/3FC0C152FEA15EA/Esetnod32-www.derinport.in.devrimow.rar


ESET Smart Security
# ESET Smart Security internet güvenliği konusunda kullanıcılara kapsamlı özellikler sunan ender yazılımlardan bir tanesi. Her ne kadar piyasada çok sayıda antivirüs ve virüs temizleme programı yer alsa da bunların çok azı ESET Smart Security seviyesinde güvenlik sağlıyor. Bu güçlü ve kapsamlı internet güvenliği yazılımı sayesinde hem virüslere karşı korunacak hem de gelebilecek herhangi bir saldırı karşısında güvende olacaksınız.

# ESET Smart Security’nin göze çarpan özellikleri arasında ebeveyn koruması, hırsızlık önleyici, kimlik avı koruması, sosyal medya tarayıcı, zararlı yazılım tarama fonksiyonu ve firewall gibi gelişmiş fonksiyonlar yer alıyor.

# Gelişmiş bellek tarama özelliği sayesinde bu güvenilir antivirüs yazılımı, sisteminize sızmak isteyen zararlı yazılımları otomatik olarak engeller. Bu sayede zararlı yazılımlar daha sisteminize girmeden etkisiz hale getirilir ve dolayısıyla güvenliğiniz de riske atılmamış olur. Güvenlik açığı koruması gibi bu tarz yazılımlarda pek görmeye alışkın olmadığımız türden bir özelliği de beraberinde getiren ESET Smart Security, ağınızda meydana gelebilecek herhangi bir güvenlik açığını tespit ederek tek başına kapatır.

# Programın bir diğer öne çıkan özelliği ise bilgisayarınızın kaybolması durumunda konum bilgilerini başka bir cihaz üzerinde gösterebiliyor olması. Dizüstü bilgisayarınızla sık sık seyahat ediyorsanız onu kaybetme riskiyle her zaman karşı karşıyasınızdır demektir. Tatsız bir durumla karşılaştığınız zaman ESET Smart Security’yi kullanarak başka bir cihaz aracılığıyla bilgisayarınızın yerini haritada görüntüleyebilirsiniz. Üstelik siz bunu yaparken bilgisayarınızı çalanların veya onu bulanların asla haberi olmuyor.

# Rootkit, solucan, spyware gibi tehditlere karşı aşılamaz bir güvenlik duvarı oluşturan ESET Smart Security kurulu olduğu bilgisayarın sistem kaynaklarını herhangi bir yavaşlamaya neden olmayacak derece kullanır. Yani program arkaplanda çalışırken bilgisayarınızı normal bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

# Genel olarak ESET Smart Security güvenilir bir yazılım arayan ve bilgisayarını her türlü dijital tehditten korumak isteyen kullanıcılar tarafından mutlaka kullanılması gereken seçenekler arasında yer alıyor.

.: Kurulum Bilgileri :.

Boyut: 88.2 Mb Sıkıştırma: rar / Şifresiz
Dil: Türkçe
Kullanım: Full Sürüm
Platform: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10 [ x86 & x64 ] Not: 2038 Oem Lisansı Gece ( 00:00 ile 03:00 ) Arasındaki Zamanda Kurulum Yapacaksanız PC Saatini Bu Saatlerin Dışında ( 03:00 ile 24:00 ) Arasındaki Saate Alarak Kurulumu Sorunsuz Gerçekleştiriniz. 03:00 ile 24:00 Arasındaki Saatlerde Kurulum Gerçekleştireceksiniz Öyle Bir Sorun Ortaya Çıkmamaktadır.Nedenini Çözemedim Neden Bu zaman ( 00:00 ile 03:00 ) Aralığını Kabul Etmiyor.Saçma Aslında Çözersem Konuyu Yenilenecektir.Lisans İle İlgili Herhengi Sorun Yoktur.

.: Kurulum Notları :.

# Eset Programını Sorunsuz Kaldırma :
ESET Uninstaller : Eset Kaynak Sayfası ve Anlatımı
ESET Uninstaller : Program
# 32 Bit ve 64 Bit Sürümleri Birleştirilmiştir.
# Ultra Sıkıştırma Yapılmıştır.
# Yeni Crack Yöntemi Eklendi.( Hiçbir Zaman Lisanslama Bozulmaz. )
# OEM 01/01/2038 Yılına Kadar Lisanslanmıştır.
# "Kurulum Tamamlandı" yazısını görene kadar bekleyiniz...






Kod:
https://www.uploadable.ch/file/vBUgTxuevyyd/EsetSmart-www.derinport.in.devrimow.rar
http://turbobit.net/opfj5zia0w7y/EsetSmart-www.derinport.in.devrimow.rar.html
http://www.redbunker.net/hylvavr6eydn/EsetSmart-www.derinport.in.devrimow.rar.html
http://uploaded.net/file/mqqbylb1/EsetSmart-www.derinport.in.devrimow.rar
http://www.nitroflare.com/view/1A966F2FD7BC3F8/EsetSmart-www.derinport.in.devrimow.rar