Bitdefender Internet Security 2014 17.28.0.1191 TR [ x86 - x64 ] | Katılımsız & Alternatifli Tek Link indir



# BitDefender Internet Security 2014, web tabanlı saldırılara karşı gelişmiş sessiz koruma, çevrimiçi oyunlarda daha hızlı performans ve eşsiz ebeveyn denetimleri sunar. Ebeveyn denetimi ve güvenlik duvarı koruması sunarken sisteminizi virüslere, hackerlara ve spamlara karşı korur. Canlı ve sanallaştırılmış davranış tabanlı tehdit algılama özelliği sayesinde diğer ürünlerin yakalayamadığı e-tehditleri ortaya çıkarır.
# BitDefender Internet Security 2014, bireysel ve kurumsal kullanıcılara anti-virüs, güvenlik duvarı, casus yazılım önleme, gizlilik kontrolü ve ebeveyn denetimi sunar. Kapsamlı proaktif koruması sayesinde virüslerden, hackerlardan, spam ve dolandırıcılık e-postalarından korunursunuz. Ayrıca çocuğunuzu uygunsuz web sitelerinden de uzak tutabilirsiniz.

BitDefender Internet Security 2014'ün Öne Çıkan Özellikleri:

Eşsiz Güvenlik: Canlı ve sanallaştırılmış davranış tabanlı tehdit algılama özelliği sayesinde diğer ürünlerin yakalayamadığı e-tehditleri durdurur.
Etkin Virüs Kontrolü: Yeni ve bilinmeyen virüsleri tespit etmek için işlemleri çalışırken takip eder.
Kurtarma Modu: Güvenli bir ortamda sisteminizi temizlemiz ve ilk haline getirmeniz için kullanacağınız kurtarma modu sunar.
Sanal Tarayıcı: İşletim sisteminizden bağımsız çalışan tarayıcı web tabanlı tehditleri engeller.
Güvenlik Açığı Tarayıcısı: Eski güvenlik yazılımlarının yanı sıra potansiyel olarak güvenli olmayan sistem ayarlarını denetler.
Antispam: Gelen kutunuza ulaşan istenmeyen e-postaları durdurur.
İki yönlü Güvenlik Duvarı: Internet bağlantılarınızı takip eder ve yabancıların Wi-Fi bağlantınıza erişmelerini engeller.
Ebeveyn Denetimi: Uygunsuz içerikleri engeller, belirlenen saatlerde internet erişimini kısıtlar ve ebeveynler için çocuklarının internetteki aktivitelerini uzaktan takip etmelerini sağlar.
Autopilot: BitDefender Internet Security 2014, optimum güvenlikle ilgili kararları kendisi alarak size sorunsuz bir deneyim sunar.
Sosyal Ağ koruması: Facebook ve Twitter'daki arkadaşlarınızdan gelen bağlantıları filtreler ve gizlilik ayarlarınızı izler.
Gizlilik koruması: Bitdefender özel modülleri ve işlevleri sayesinde gizli ve kişisel verilerinizi korur.
Kişisel Veri Filtrelemesi: Sosyal güvenlik numaranız gibi önemli verilerinizi engeller.
Sohbet Şifrelemesi: MSN Messenger'daki sohbetlerinizi özel tutar.

.: Kurulum Bilgileri :.
Boyut:708 mb
Sıkıştırma:rar
Rar Şifresi:www.silentall.com
Dil:Türkçe
Kullanım:Full Sürüm
Platform:Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 [x86 & x64]


.: Kurulum Notları :.
# Kurulumla İlgili Bilgi Verilene Kadar Bekleyiniz.
# 32 Bit ve 64 Bit Sürümleri Birleştirilmiştir.Sisteminize Uygun Sürüm Yüklenir.
# Ultra Sıkıştırma Yapılmıştır.
# "Kurulum Tamamlandı" Yazısını Görene Kadar Bekleyiniz...