Xuan-Yuan Sword VII v1.25-CODEX

Xuan-Yuan Sword VII, üçüncü şahıs bakış açısıyla sunulan bir ARPG'dir. Arsa, Çin tarihi ve mitolojisine dayanmaktadır. Oyuncular, trajik bir kadere karışmış sakin ve güvenilir bir kılıç ustası olan Taishi Zhao'nun rolünü üstleniyorlar. Sevgili ailesini korumak için Taishi Zhao, gerçeği bulmak için bu kaotik alemde bir yolculuğa başlar. Özet Batı Han Hanedanlığı'nın son döneminde, Çin'in güçlü başbakanı imparatorunun yerini aldı ve Xin adında yeni bir hanedan kurdu. Bu yıl, kayalar üzerinde sözler belirdi, tarlalarda taş sığırlar ortaya çıktı ve antik mezarlar çatladı, muazzam işaretler ortaya çıktı, bir barış ve refah zamanının geleceğini söyledi. Marquis of Liu'nun mezarındaki tuhaf bir bambu slip, Court Astrologer'ın eline teslim edildi.
Beklenmedik bir şekilde, Taishi Konağı o gece tuhaf bir yangında ağır hasar gördü ve tüm ailesi yangında öldü ve bambu kayma kayboldu.
On yıl sonra, peygamberlikte bahsedilen refah bir daha gelmedi. On yıl süren savaş ve kıtlık, insanlar perişan haldeydi ve kaos tüm ülkeye yayılmıştı.
Bu sırada 10 yıldır ortadan kaybolan bambu astar yeniden ortaya çıktı, büyük yankı uyandırdı…



Oynanış
kombo tabanlı dövüş


  • Xuan-Yuan Sword VII, gerçek zamanlı savaş sistemine sahip bir Aksiyon RPG'sidir.
  • Sorunsuz bir kombo tabanlı dövüş sistemi, Aktif Beceriler, Dodge, Block, Riposte gibi unsurları içerir.

Elysium Scroll
Elysium Scroll, Elysium'un anahtarı olarak kullanılabilen, canavarları emebilen, eşya yaratabilen ve daha fazlasını yapabilen bir bambu parşömendir. Macera sırasında çeşitli teknikler ve mekanikler sağlayabilir.


  • Elysium Rift: Taishi Zhao'nun nihai tekniği; etrafındaki zamanı yavaşlatır. Bu durumda, yakındaki nesnelerin fiziksel özelliklerini değiştirebilir.
  • Hapsedilme ve Füzyon Laboratuvarı: Oyuncular, Füzyon Laboratuvarı için arıtma malzemeleri olarak canavarları Elysium'a çekebilir. Fusion Lab, yalnızca farklı şekil ve yeteneklere sahip yeni canavarlar üretemez, aynı zamanda bazen Taishi Zhao'nun yeteneğini geliştirmek için kullanılan Pasif Becerileri de döndürebilir.
  • Elysium'da zırhları ve silahları iyileştirmenin yanı sıra pasif Beceriler geliştirmek için çeşitli tesisler kuruldu.

Mohistler ve “Mekaniği”

  • Eski bir Çin mantığı, rasyonel düşünce ve bilim felsefesi olan Mohizm, 2200 yıl önce Çin'de Konfüçyüsçülük kadar popülerdi.
  • Bu oyunda Mohistler, zamanın çok ötesinde yüksek seviyeli "Mekanik" teknolojisi ile tanınırlar. Bununla birlikte, sivil anlaşmazlıklar inançlarına meydan okuyor ve on yıllar içinde dağılmalarına neden oluyor.
  • Mohistler eski ihtişamlarına geri dönebilir mi yoksa tarihin sayfalarında kaybolabilir mi? Xuan-Yuan Sword VII'de Mohistlerin nihai kaderine tanık olacaksınız.

{STEAM_APP_IMAGE}/extras/PV1silent03eyecontact.gif[/img]
Doğu aleminde bir yolculuk

  • Oyun 2000 yıl önce Çin'de geçiyor. Geliştirme ekibi, antik Çin ortamlarını, sahne donanımlarını, beşeri bilimleri ve kültürel çalışmaları oyuna geri getirecek.
  • Kaotik çağda yeni bir yolculuğa çıkın ve doğu aleminde dolaşın.
  • PC için Xuan-Yuan Sword VII, Nvidia RTX'i destekler, gerçekçi bir oyun dünyası yaratır.



Tür: Aksiyon, Macera, RYO
Geliştirici: SOFTSTAR , DOMO Studio
Yayımcı: SOFTSTAR, Yooreka Studio

Sürüm Adı: Xuan-Yuan.Sword.VII.v1.25-CODEX
Boyut: 20.2 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/D3A7CA09E690062/codex-xuan.yuan.sword.vii.v1.25.iso
https://drop.download/16a8non5ixrt/codex-xuan.yuan.sword.vii.v1.25.iso
https://turb.cc/xeyhf084vhnh/codex-xuan.yuan.sword.vii.v1.25.iso.html
https://rg.to/file/0afe19356755fdacbbc1e16e49c74424/codex-xuan.yuan.sword.vii.v1.25.iso.html