XCOM Chimera Squad Build 1532151-I KnoW

XCOM: Chimera Squad, XCOM evreninde yepyeni bir hikaye ve sıra tabanlı taktik savaş deneyimi sunuyor.
Yıllarca süren uzaylı yönetiminden sonra, insanlık Dünya için savaşı kazandı. Ancak Derebeyiler gezegenden kaçtıklarında eski askerlerini geride bıraktılar. Şimdi, XCOM 2 olaylarından beş yıl sonra, insanlar ve uzaylılar bir işbirliği ve birlikte yaşama medeniyeti oluşturmak için birlikte çalışıyorlar.
İstila sonrası dünyada bir barış modeli olan City 31'e hoş geldiniz. Ancak, Dünya'nın tüm sakinleri türler arası ittifakı desteklemez. İnsan ve uzaylı ajanlardan oluşan seçkin bir güç olan Chimera Squad, şehri kaosa sürükleyen yeraltı tehditlerini yok etmek için birlikte çalışmalıdır.
Temsilcileriniz benzersizdir: her biri özel taktik yeteneklerle donatılmıştır ve Chimera Squad'a katılmak için farklı bir motivasyonla yönlendirilir. City 31'in bölgelerini saran tehlikeleri araştırmak ve bunlarla mücadele etmek için hedeflenen ekip üyelerini görevlendirin. Chimera Squad'a, XCOM'un sıra tabanlı mirasına yenilik getiren, strateji, ekip çalışması ve yeni ihlal ve net oynanıştan yararlanan yeni bir deneyim aracılığıyla liderlik edin. misyon hedefleri.
City 31'in geleceği size bağlı.


Benzersiz Uzaylı ve İnsan Ajanlar
11 ajanın her biri, Viper'ın dilini çekmesi gibi türe özgü saldırılar da dahil olmak üzere, kendi farklı kişiliklerine ve taktiksel yeteneklerine sahiptir.

Uzmanlaşmış ve Tamamlayıcı Sınıflar
Doğru aracıları bir araya getirerek ve işbirliğine dayalı eylemlerden yararlanarak yıkıcı kombinasyonlar gerçekleştirin. Görev başarısı ve başarısızlık arasındaki fark, tamamen takım kompozisyonuna bağlı olabilir.

Yeniden Tasarlanan Taktik SavaÅŸ
Görevleri, aksiyonu yoğun ve öngörülemez tutan bir dizi ayrı, patlayıcı karşılaşma olarak yapılandırılmıştır.

Ä°hlal Modu
Takımınızı hemen harekete geçiren yeni bir savaş aşamasıyla savaş alanını avantajınıza göre şekillendirin. Temsilcilerinizi stratejik olarak farklı giriş noktalarına atayın ve saldırılarını bir dizi İhlal'e özgü becerilerle koordine edin.

Interleaved Turns
Otomatik bir inisiyatif sistemi, bireysel ajanları ve düşmanları alternatif bir sıra düzenine yerleştirir ve hangi birimin bir sonraki harekete geçmek için sıraya konulduğuna ve hangi birimin harekete geçtiğinde en büyük risk altında olduğuna bağlı olarak yeni stratejik olanaklar yaratır.

Sürükleyici Strateji Katmanı Çatışma
dışında, yüksek teknolojili bir Karargahın operasyonlarını yönetin; burada yarışan görevlere, soruşturmalara ve temsilci atamalarına bir saat karşısında öncelik vermeniz gerekir: Şehrin çeşitli bölgelerinde sürekli artan huzursuzluk, City 31'i sürüyor topyekün anarşiye gitgide daha yakın.



Tür: Strateji
GeliÅŸtirici: Firaxis Games
Yayımcı: 2K

Sürüm Adı: XCOM Chimera Squad Build 1532151-I Know
Boyut: 14.5 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://drop.download/nekd4sqrhb8l/XCOM.Chimera.Squad.v1532151-GOG.part1.rar
https://drop.download/a48z2te4wce6/XCOM.Chimera.Squad.v1532151-GOG.part2.rar
https://nitro.download/view/C6FFBF9C7241098/XCOM.Chimera.Squad.v1532151-GOG.rar
https://turb.cc/31kwa8y34yvj/XCOM.Chimera.Squad.v1532151-GOG.rar.html