Wild Card Football Legacy QB Pack-TENOKE
Ünlü oyun kurucular Warren Moon, Steve Young, Kurt Warner ve Randall Cunningham'ın yanı sıra benzersiz Wild Card kıyafetleriyle oynayın.


Sabre Interactive, NFL Players Association ve OneTeam Partners ortaklığıyla bugün Wild Card Football için yeni "Legacy QB Pack" DLC'yi PC ve konsollarda yayınlamanın heyecanını yaşıyor! Season Pass sahipleri için ücretsiz olarak indirilebilen veya 9,99 $ karşılığında tek başına satın alınabilen "Legacy QB Paketi", her biri kendine özgü kıyafetlere sahip dört ikonik oyun kurucuyu (Warren Moon, Steve Young, Kurt Warner ve Randall Cunningham) tanıtıyor.
Wild Card Football'da ayrıca bugün tüm oyuncular için Arizona'da yeni bir arenanın yanı sıra açılabilir tonlarca hediye içeren ücretsiz bir içerik güncellemesi de bulunuyor. Odell Beckham Jr., Darrell Henderson Jr., Alexander Mattison, Jameis Winston ve daha fazlasının da aralarında bulunduğu 20 yepyeni yıldız oyuncuyu keşfedin. Oyuncular yeni kıyafetlerin, kutlamaların, logoların ve gösterişli eşyaların kilidini de açabilirler.
Ekstrem 7'ye 7 aksiyonu gösterişli hareketler, stil ve enerjiyle birleştiren Wild Card Football, Colin dahil yüzlerce profesyonel futbol süperstarından oluşan özgün bir kadronun yer aldığı, üst düzey, alıp oynanabilen bir video oyunudur. Kaepernick, Jalen Hurts, Patrick Mahomes II, Justin Jefferson, TJ Watt, Joey Bosa, Ja'Marr Chase, Aaron Donald ve çok daha fazlası. Logolardan formalara, oyun kitaplarına ve daha fazlasına kadar her şeyi kişiselleştirerek en iyi rüya takımını oluşturmak için favori takımlarınızın oyuncularını karıştırın ve eşleştirin.
Benzersiz Wild Card sistemi, Sezon oyunu, yerel çok oyunculu ve tam çapraz oyun özellikli çevrimiçi çok oyunculu mod dahil olmak üzere çeşitli oyun modlarında özel güçlendirmeler ve yeteneklerle aksiyonun gidişatını anında değiştirmenize olanak tanır. Duvar çağırma veya görünmezlik gibi özel hareketleri patlatın, çok önemli bir anda istatistiklerinizi artırın veya Kural Kırıcı oynayarak oyunun kurallarını tamamen tersine çevirin.


Tür: Aksiyon, Basit Eğlence, Spor
GeliÅŸtirici: Sabre Interactive Inc.
Yayımcı: Sabre Interactive Inc.

Sürüm Adı: Wild.Card.Football.Legacy.QB.Pack-TENOKE
Boyut: 5,8 GB
Bağlantılar: STEAM |


 




Kod:
https://trbbt.net/6zzmpval8lfe/tenoke-wild.card.football.legacy.qb.pack.iso.html
https://drop.download/jidoh6jkdqih