Vox Machinae-SKIDROW

Yepyeni Tek Oyunculu Sefer
Serus Sistemine Hoş Geldiniz! Horizon Corporate Güvenlik biriminin bir üyesi olarak, devasa madencilik makinelerini kontrol ederek barışı korumak sizin işiniz. Bununla birlikte, gizemli bir düşman güç şirketinizin madencilik operasyonlarını ele geçirmeye başladığında günlük öğütmeniz kesintiye uğrar. Artık iş arkadaşlarınızı korumak, şirketinizin kaynaklarını savunmak ve Serus sisteminin sırlarını ortaya çıkarmak size ve Horizon Security ekibinin geri kalanına kalmış.
Öğütücünüzü seçin ve şirketinizin bölgesini savunmak için yola çıkmadan önce güçlü bir lazer, füze, top ve daha fazla cephaneliği ile özelleştirin. Sürükleyici bir tek oyunculu kampanyaya katılın veya ganimet kutusu veya mikro işlemler olmadan sorunsuz çok oyunculu aksiyona katılın.


Ana Özellikler

  • Duyarlı aksiyonla harmanlanmış ağır bir taktik VR simülatörü
    Ortalama ekranınız için yeterince güçlü, ancak VR için YAPILMIŞ olan nihai dev robot savaş aksiyon simülatörünü deneyimleyin. Sürükleyici bir fizik simülasyonu, hareketi ve savaşı yönlendirerek, hem yerde hem de hava atlama jeti savaşlarında muazzam momentumunuzu açığa çıkarmanıza olanak tanır.
  • PC VR ve Standart Ekranlar arasında çapraz oyun, VR'nin
    hem içinde hem de dışında arkadaşlarınızla birlikte savaşın. Rift, Vive ve Mixed Reality için tam destekle herkes bu mücadeleye katılabilir.
  • EÅŸsiz Oyun Modları ile Mega Çok Oyunculu KargaÅŸayı YaÅŸayın
    Çevrimdışı, yerel bir ağda veya 16 oyuncuya kadar çevrimiçi oynayın. Monolitik Decker makinesini Kurtarma modunda kurtarmak ve korumak için ekibinizle birlikte çalışın. Ekibiniz Stoklama modunda üretimlerinin avantajlarından yararlanırken, savaş alanına dağılmış fabrikaların çoğunu kontrol edin. Tüm modlar 2-4 takımla oynanabilir, bu da yoldaşlarınızla takım kurmayı kolaylaştırır.
  • Tamamen Sürükleyici Hareket Kontrollü Kokpit Operasyonları
    Pilot olun ve gerçek ellerinizle dev bir öğütücüyü çalıştırarak kendinizi VR'ye bırakın. Her biri maksimum kullanılabilirlik için özenle düzenlenmiş sayısız ele geçirilebilir kontrolle desteklenen tam hareket kontrolü. Çalıştırmak için kontak anahtarını çevirin, metal canavarınızı yönlendirmek için çubukları eğin ve gerçekten yumruk atmanız gerektiğinde gaz kelebeğini sıkıştırın.
  • Dev Öğütücünüzü, donanımınızı ve Pilotunuzu da özelleÅŸtirin
    Her biri kendine özgü güçlü ve zayıf yönleri olan beş Öğütücü şasisi arasından seçim yapın. Ardından, Öğütücünüzü tercih ettiğiniz oyun tarzına uygun bir dizi yıkıcı silahla donatın. Son olarak, sahada kendinizi kanıtlayarak kazandığınız çeşitli başlık stilleriyle ekip VOIP iletişimleri için elinizden gelenin en iyisini aradığınızdan emin olun.
  • Bot Direnci, Bot Yardımı
    Tüm oyun modlarında tam bot desteğiyle bu yalnız anlardan kurtulun. İster sunucunuzdaki boş koltukları dolduruyor olun, ister çevrimdışı becerilerinizi geliştiriyor olun, yetkin botlarımız destansı savaşlarda sizinle veya size karşı memnuniyetle savaşacaktır.

Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Simülasyon
GeliÅŸtirici: Space Bullet Dynamics Corporation
Yayımcı: Space Bullet Dynamics Corporation

Sürüm Adı: Vox.Machinae-SKIDROW
Boyut: 7.6 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/39D6BB9E54DFA2A/sr-voxmachinae.iso
https://drop.download/w7eihsb8msun/sr-voxmachinae.iso
https://turb.pw/aqxhle8e43oe/sr-voxmachinae.iso.html