Turbo Overkill v1 10-TENOKE



Yarı metal, yarı insan, tamamen cinayet makinesi Id's Doom & Quake ve Apogee'nin Duke Nukem 3D'si gibi tüm zamanların en iyi oyunlarından ilham alan ve çarpıcı siberpunk görsellere sahip olan Turbo Overkill , şimdiye kadar piyasaya sürülen en vahşi FPS'dir. Apogee tarafından. Gizli kol roketleri ve bacağınızın alt kısmından uzanan bir motorlu testereyle güçlendirilmiş Johnny Turbo olarak oynuyorsunuz ve bu sayede düşmanları kaydırarak dilimleyebilirsiniz.


Blade Runner'ın DOOM cehennemiyle buluştuğu bu cehennemde Johnny, memleketi Paradise'a geri döner ve şehrin tüm nüfusunun, haydut bir yapay zeka olan Syn'in ve güçlendirilmiş kölelerden oluşan ordusunun ele geçirdiğini görür. Geçmişteki hatalarını aşmak için yeterli paraya ihtiyaç duyan Johnny, şimdiye kadar yaratılmış en büyük yapay zekayı yok etmek gibi imkansız bir işe girişir. Rakip ödül avcıları ödülü ilk önce almak istiyor. Cennette hiçbir şey kolay değildir.
Turbo Time, duvarda koşan, atılım yapan ve kancaları yakalayan kancalar, ah benim Turbo Overkill'im , zirveyi daha önce hiç ulaşılmamış boyutlara taşıyor. Yavaş çekimin yeni bir biçimi olan Turbo Time'ı (™) etkinleştirin. Duvarlarda koşarak ve atlayarak inanılmaz bir hız elde edin. Elektrikli testere bacağınızı kaydırarak düşmanlarınızın içini boşaltın ve kritik hasar için patronların önünü açın ve uçan arabaların kaportasında araba sörfüne çıkın. Birkaç düşmanı kilitleyip yerlerine yerleştiren Twin Magnum'larla, Boomer Pompalı Tüfek ve ona bağlı el bombası fırlatıcıyla ya da Johnny'yi düşman içeriden patlamadan önce onun içine ışınlayan Telefragger keskin nişancı tüfeğiyle patlatın.


Tür: Aksiyon, Bağımsız
Yapımcı Geliştirici: Trigger Happy Interactive
Yayımcı: Apogee Entertainment
Sürüm Adı: Turbo.Overkill.v1.10-TENOKE
Boyut: 9,7 GB
Bağlantılar: STEAM |

 





Kod:
https://trbbt.net/jljvubxjkh2z/tenoke-turbo.overkill.v1.10.iso.html
https://nitroflare.com/view/DFD65E528B5B681/tenoke-turbo.overkill.v1.10.iso
https://drop.download/ayl3bomnxxii