Total War Attila-CPY

Kıtlık, hastalık ve savaşın Kol Gezdiği bir zamanda , yeni bir güç Doğu'nun büyük steplerinde güçlenerek artarak büyüyor. Sırtında bir milyon atlı ile nihai savaşçı kralı ve onun savaş manzaraları Roma ...

Gerçek zamanlı taktikleri ile sıra tabanlı strateji birleştiren çok ödüllü PC serisinin bir sonraki paket, Total War: ATTILA ile oyuncular atamalarını ve karanlık çağda daha çok şafakta kıyamet kargaşa dolu bir zaman.

Ne kadar hayatta gidecek? Eğer dünyadan baskıyı süpürme ve kendi barbar ya da Doğu krallığını ayırırlar mı? Yoksa nihai hayatta kalma-strateji meydan okuma, Roma İmparatorluğu'nun son kalıntıları olarak gelen fırtına karşı brace olacak?

Tanrı Kırbaçlamak için geliyor. Dünyanız yanacak.

Kıyamet imha mekaniği
Işıl ışıl binalar kurmak ve savunucuları korkutmak, ya da yeni raze mekanik kampanya haritası yüzünden tüm şehirleri ve bölgeleri silmek için savaşta yangın vahşi gücünü ellerinde.





  • Legendary start position
    Playing as the Western Roman Empire you will begin with vast territories under your control, but weakened by political in-fighting and threatened on all sides by enemies, your dominance will quickly become a struggle to survive.
  • Overhauled game mechanics
    Improved core gameplay and UI through the latest optimised and modified Total War game mechanics, including politics, family tree, civic management and technological progression.
  • Incredible period detail
    With new period-specific technologies, arms and armaments, religion, cultures and social upheaval, Total War: ATTILA delivers an authentic experience of this ominous chapter of our history.
  • Outstanding visual fidelity
    Improvements and optimisations to both campaign and battle visuals create a chilling vision of a looming apocalypse and the ruin of the civilized world. With breath-taking scale, atmosphere and improved graphical performance, witness the end of days and the rise of a legend.



Genre: Strategy
Developer: Creative Assembly
Publisher: SEGA
Release Name: Total.War.Attila-CPY
Size: 19.3 GB
Links: SteamIGNGamespot



Kod:
http://www.redbunker.net/77wqi7mgiusb/Total.War.Attila-CPY-www.derinport.in.devrimow.iso.html
http://turbobit.net/iwsdzew123ek/Total.War.Attila-CPY-www.derinport.in.devrimow.iso.html
http://www.nitroflare.com/view/FF237D1E82BE301/Total.War.Attila-CPY-www.derinport.in.devrimow.iso