Terminator Dark Fate Defiance-RUNE

Terminator: Dark Fate – Defiance, insanlık ile Legion'un sentetik akıllı makine ağı arasındaki savaşı konu alan, Terminator: Dark Fate evrenini temel alan gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Tek oyunculu harekatta , ABD ordusunun kalıntılarından oluşan bir güç olan Kurucularda komutan rolünü üstleniyorsunuz ve Legion'un insanlığın son kalıntılarını yok etme planını bozmak için ordunuza rehberlik ediyorsunuz. Çatışma ve çok oyunculu modlarda birbirinden çok farklı üç grup olarak oynayın: Kurucular, Hareket ve Lejyon.
Bir dizi büyük stratejik haritada görevden göreve aktarılan bir ordunun kontrolünü elinize alın. Birim yerleştirme, savaş taktikleri ve yetenekler hakkında kararlar verin, böylece sadece hayatta kalmayıp makinelere karşı direnişin lideri olabilirsiniz. Tekrar oynayarak ve mümkün olan en iyi sonuçları elde ederek becerilerinizi ve askeri uzmanlığınızı geliştirin.
Dinamik savaş alanları: gerçekçi taktikler ve sonuçlar
Taktiksel kararlarınızın hayatta kalmanız ve nihai zaferiniz için hayati önem taşıdığı karmaşık, gerçekçi savaşlara katılın . Düşmana karşı savaşlarınızda çeşitli askeri teçhizat, araç ve mühimmat türlerini kullanın. Direnişi sürdürmek için yeni birimler toplayın ve eğitin, yeni beceriler atayın ve yeni silahlar ve ekipmanlar edinin.
Gergin savaşlarla karşılaşın. Savaş alanı taktikleriniz ve seçimleriniz, diğer grupların ve karakterlerin size katılmasını veya size karşı savaşmasını ve belirli görevlerin mevcut olup olmamasını, eylemlerinize bağlı olarak harekât boyunca etkileyecek derin sonuçlara sahiptir.
Kaynaklarınız sınırlıdır ve ordunuzu korumalısınız. Savaş silahları, zırh özelliklerinin, bileşen arızalarının ve gövde yapısının birliklerinizin hayatta kalmasını etkileyen modüler bileşen hasar sistemi yoluyla hasar alır.


İnsanlığın hayatta kalmasına öncülük edin
Başkalarını davanıza katın ve ordunuzu büyütün . Tercih ettiğiniz savaş taktiklerine uyacak şekilde birliklerinizin kompozisyonunu karıştırın ve eşleştirin. Zafere ulaşmak için piyade birimlerini, ağır zırhlı askeri araçları, plazma topu teknolojisini, dronları ve diğer uçan birimleri ve hatta insan avcıları kullanın.
Savaş alanını kendi avantajınıza kullanın! Fizik tabanlı bina yıkımı, özellikle kentsel alanlarda gerçekçi bir dizi taktiksel sonuç oluşturmanıza olanak tanır.
Çok Oyunculu Kargaşa: Çatışma ve Çevrimiçi Savaşlar
Üç farklı grup olarak oynayabileceğiniz çatışma ve çok oyunculu modlarda heyecan daha da artıyor : Kurucular, Hareket ve Lejyon.
Geniş stratejik alanlarda destansı savaşlara katılın, becerilerinizi ve askeri uzmanlığınızı test edin. Her karar önemlidir; ittifakları, görevleri ve insanlığın genel olarak hayatta kalmasını etkiler.
Yoğun 1v1 ve 2v2 savaşlarda AI veya gerçek hayattaki insan rakiplerle yüzleşerek çatışma ve çevrimiçi çok oyunculu maçlarda becerilerinize meydan okuyun.


Tür: Strateji
GeliÅŸtirici: Slitherine Ltd.
Yayımcı: Slitherine Ltd.

Sürüm Adı: Terminator.Dark.Fate.Defiance-RUNE
Boyut: 14,6 GB
Bağlantılar: STEAM |


 




Kod:
https://tbit.to/ywbkuamxpa8o/rune-terminator.dark.fate.defiance.iso.html
https://drop.download/zlsovvw4b470