TEKKEN 8 v1.01.03 8 DLCs Bonus Soundtrack, MULTi15, FitGirl Repack


Tamamen yeniden tasarlanan karakter görselleri. Sıfırdan inşa edilen özenli, son derece ayrıntılı modeller ve yüksek kaliteli grafikler, TEKKEN'in imza niteliğindeki savaşlarına yeni bir ağırlık ve atmosfer katarak yeni nesil donanımın sınırlarını aşıyor. Canlı ortamlar ve yıkılabilir sahneler bir araya gelerek ezici bir sürükleyicilik hissi yaratarak en üst düzey oyun deneyimini yaratıyor.


TEKKEN 8'de Yumruk Kaderle Buluşuyor. En uzun soluklu video oyunu hikayesi rekorunu elinde bulunduran TEKKEN serisi, TEKKEN 8'in Mishima ve Kazama soyunun ve onların dünyayı sarsan baba-oğullarının trajik destanını sürdürmesiyle yeni bir sayfa açıyor. Son maçın kapanmasından 6 ay sonra başlayan kin maçları. Jin Kazama'nın büyüme ve kararlılığının hikayesi, zamansız destanda yeni bir bölümü işaret ediyor. • Agresifliği ve Yıkımı İçeren Heyecan Verici Son Derece Savaşlar
Yeni savaş sistemi Heat, savaşların agresif doğasını yükseltirken, oyun hissini ve TEKKEN serisine özgü taktikler. Yıkılabilir aşamalar savaşların yoğunluğunu büyük ölçüde artırıyor. Süper hamle benzeri Rage Arts'ı açığa çıkarmak kesinlikle hem oyuncuları hem de seyircileri büyüleyecek. Tüm bu zorlu mekanikler bir araya gelerek TEKKEN 8'i serinin bugüne kadarki en heyecan verici oyunu haline getiriyor!• TEKKEN HAYATINIZIN KEYFİNİ ÇIKARIN!
Yeni tek oyunculu Arcade Quest modunda kendi benzersiz avatarınızı oluşturun ve yeni TEKKEN hayatınıza başlayın. Hikaye ilerledikçe çeşitli oyun salonlarında çeşitli rakiplere karşı savaşın ve aynı zamanda TEKKEN 8'in temellerinde ve pratik becerilerinde ustalaşın. İlerledikçe karakterler ve avatarlar için çeşitli özelleştirme öğelerinin kilidini açın.
Tekken 8, efsanevi dövüş serisinin son halkası olarak dikkat çekiyor. Oyun, karakter görsellerinden arenalara kadar tamamen yeniden tasarlanmış, detaylı modeller ve yüksek kaliteli grafiklerle donatılmış, bu da TEKKEN atmosferini yepyeni bir seviyeye taşıyor. Mishima ve Kazama ailelerinin çatışmalarının devam ettiği bu bölüm, Jin Kazama'nın gelişimini ve azmini vurgulayarak oyunculara çeşitli heyecanlar sunuyor. Yeni dövüş sistemi "Heat" ile çarpıcı mekanikler ve parçalanabilir arenalar, TEKKEN 8'i serinin en dikkat çekici oyunu yapmak için birleşiyor. Arcade Quest modu ise oyunculara kendi karakterlerini oluşturma şansı tanı***** TEKKEN evreninde unutulmaz bir maceraya sürüklüyor, bu da oyunu daha da özgün ve etkileyici kılıyor.


Tür: Aksiyon
GeliÅŸtirici: Bandai Namco Studios Inc.
Yayımcı: Bandai Namco Entertainment

Sürüm Adı: TEKKEN.8-RUNE
Boyut: 78,2 GB
Bağlantılar: STEAM |





 





Kod:

Teklink Tekpart
https://nitroflare.com/view/27A66AED1DD6D9C/TEKKEN8FitGirlRepack.rar
https://drop.download/d0sb7r2gmlo4


2 part
https://trbbt.net/jnh2zg9txgk7/TEKKEN8FitGirlRepack.part1.rar.html
https://trbbt.net/hadbl39qxtqe/TEKKEN8FitGirlRepack.part2.rar.html


https://nitroflare.com/view/A9F80A84A699FF5/TEKKEN8FitGirlRepack.part1.rar
https://nitroflare.com/view/5F8DEA57E18002E/TEKKEN8FitGirlRepack.part2.rar


https://drop.download/gy1t1j8pdp9r
https://drop.download/w2qrpp22csk3







Click here to see full text