Stronghold Warlords The Mongol Empire Türkçe CODEX

Firefly Studios'un gerçek zamanlı strateji serisinin bir sonraki bölümü olan Stronghold: Warlords , Doğu Asya'nın kale ekonomilerini yeniden yaratan ilk oyundur. Warlords'ta oyuncular, Japon kalelerini ve güçlendirilmiş Çin şehirlerini kuşatırken Moğol ordularının, imparatorluk savaşçılarının ve samuray klanlarının komutasını alırlar. 31 kampanya görevi, 10 çarpışma izi senaryosu, 16 çok oyunculu harita, çarpışma modu ve Free Build sandbox'ta yeni barutla çalışan kuşatma silahlarını kullanarak tarihi savaş ağalarını kuşatın.


İlk kez Stronghold: Warlords oyun içi 'Warlords' şeklinde savaş alanında AI lordlarını işe almanıza, yükseltmenize ve komuta etmenize izin veriyor. Komutanızdaki her savaş lordu, benzersiz avantajlar, özellikler ve yükseltilebilir yeteneklerle stratejik hünerinizi artırır. Onları sektörünüz için çalıştırın, sınırları güçlendirin, silah dövün veya bir kıskaç saldırısı için takım kurun! Her kampanya görevi, çarpışma oyunu ve çok oyunculu savaş, komuta edilecek yeni bir savaş lordu seti ve Stronghold'u oynamanın tamamen yeni bir yolu anlamına gelir.

  • Daha güçlü kalelerin, orduların ve yeteneklerin kilidini açarak savaÅŸ alanında SAVAŞÇILARINI FETHET VE KOMUTA VER .
  • MÖ 3. yüzyıldan Çin'den Tokugawa ÅŸogunluÄŸunun yükseliÅŸine ve MoÄŸol Ä°mparatorluÄŸu'nun geliÅŸine kadar TARÄ°HÄ° KAMPANYALARI YENÄ°DEN YAÅžAYIN .
  • MASTER çatışma TRAIL 10 benzersiz misyonları sizin kale bina zorlu ve uzmanlık kuÅŸatma ile.
  • Ä°mparatorluk ateÅŸ mızrakçıları, disiplinli samuraylar, MoÄŸol atlı okçuları ve ölümcül ninja dahil YENÄ° BÄ°RÄ°MLERÄ° Ä°ÅžLETÄ°N.
  • Barut ve hwacha ok fırlatıcı, kuÅŸatma kulesi ve ateÅŸ öküzleri gibi yeni kuÅŸatma silahlarının geliÅŸiyle DÜŞMANLARINI AZALT!
  • Bir dizi ortaçaÄŸ eÄŸlencesi, vergilendirme ve iÅŸkence kullanarak korku ya da hayranlıkla EN BÃœYÃœK RAB OLUN .



Tür: Simülasyon, Strateji
GeliÅŸtirici: FireFly Studios
Yayımcı: FireFly Studios

Sürüm Adı: Stronghold.Warlords.The.Mongol.Empire-CODEX
Boyut: 7.1 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/5394B28FB339A39/plaza-stronghold.warlords.the.mongol.empire.multi15.iso
https://drop.download/ljbe3w7qcoxy/plaza-stronghold.warlords.the.mongol.empire.multi15.iso
https://turb.cc/w1asmsgugdry/plaza-stronghold.warlords.the.mongol.empire.multi15.iso.html
https://rg.to/file/2cff117e7863ea3089b03c57d13ebf93/plaza-stronghold.warlords.the.mongol.empire.multi15.iso.html