Strike Force 3-TENOKE

Strike Force 3'teki aksiyon dolu savaşın ön saflarına hoş geldiniz! Yüksek eğitimli elit bir ajan olarak, acımasız Tarıkyan Kurtuluş Cephesi'ne (TLF) karşı günümüzün modern mücadelesinin kalbine atılacaksınız. Yoğun çatışmalara, adrenalin pompalayan gizli görevlere ve becerilerinizi test edecek yüksek riskli zorluklara hazırlanın.


Al-Tariq'i terörün pençesinden kurtarmak için savaşırken muhteşem çöl kanyonlarını ve savaşın yıktığı şehirleri keşfedin. Düşmanlarınıza üstünlük sağlamak ve cesur hedefleri tamamlamak için güçlü silahlardan ve son teknoloji teçhizattan oluşan bir cephanelik kullanın.
Sizi koltuğunuzun kenarında tutacak sürprizlerle ve dönüşlerle dolu, sürükleyici bir tek oyunculu harekata çıkarken, bütün bir bölgenin kaderi sizin ellerinizde yatıyor.
Strike Force 3 ile en yoğun ve aksiyon dolu askeri nişancı deneyimine hazır olun! Acımasız bir terör örgütünü çökertmek ve savaştan zarar görmüş bir ülkede barışı yeniden sağlamakla görevli elit bir özel harekât birimine katılın. En son teknolojiye sahip grafikler, sürükleyici oynanış ve adrenalin pompalayan görevlerle Strike Force 3, sizi koltuğunuzun kenarında tutacak benzersiz bir savaş deneyimi sunuyor.
Ana Özellikler:

  • Sürükleyici tek oyunculu harekât : Elit Strike Force'un bir üyesi olarak acımasız bir terör örgütüne karşı savaÅŸan sürükleyici bir hikayeye katılın.
  • Otantik savaÅŸ deneyimi : GeniÅŸ bir silah ve ekipman cephaneliÄŸinden yararlanın, stratejik düşünceyi kullanın ve gerçekçi ortamlarda yoÄŸun çatışmalara katılın.
  • Çarpıcı grafikler ve ses efektleri : Genel oyun deneyimini geliÅŸtiren gerçekçi görsellere ve ses efektlerine kendinizi kaptırın.
  • Zorlu düşman yapay zekası : Taktiklerinize tepki veren ve her fırsatta size meydan okuyan, oyunu taze ve zorlu tutan akıllı düşman yapay zekasına karşı savaşın.

Saldırı Gücü'ne katılmaya ve Tarık'a barışı yeniden sağlamak için destansı bir göreve çıkmaya hazır olun. Mücadeleye hazır mısın? Strike Force 3'ü hemen edinin ve en üst düzey savaş deneyimini yaşayın!

Tür: Aksiyon, Bağımsız
Yapımcı Geliştirici: Polygon Art
Yayımcı: Polygon Art Publishing

Sürüm Adı: Strike.Force.3-TENOKE
Boyut: 2,3 GB
Bağlantılar: STEAM |


 




Kod:
https://trbbt.net/ez6rn39w5tzh/tenoke-strike.force.3.iso.html
https://nitroflare.com/view/815374F07CACB21/tenoke-strike.force.3.iso
https://drop.download/yyy147cp7b9b