Steel Division 2 Tribute to Normandy 44-RUNE

Steel Division tarihini Steel Division 2: Tribute to Normandy '44 ile kutlayın . Bu yeni büyük genişletme, orijinal Steel Division: Normandy '44 bölümünden 14 bölümünü, çok popüler olan halefi Steel Division 2'ye katıyor .
6 Haziran'daki D-Day'den 25 Ağustos'taki Paris'in Kurtuluşu'na kadar 1944'teki Normandiya harekâtını kapsayan Steel Division 2: Normandy'ye Övgü '44, uzun süredir talep edilen bir topluluk genişletmesidir ve Müttefik 101'inci Hava İndirme Tümeni gibi savaş gruplarını içerir . seçkin İngiliz Muhafız Zırhlı Tümeni ve Fransız Yarı Tugayı SAS özel kuvvetleri, korkunç 1. SS-Panzer bölümü "LSSAH" ve türünün tek örneği 91. Luftlande Tümeni olan Mihver Festung Groß-Paris'e .

Steel Division 2: Tribute to Normandy '44, orijinal oyunun kalan tüm bölümlerini içeriyor ve selefinin cephaneliğinin Steel Division 2'ye transferini tamamlıyor .
Tüm yeni bölümler tek başına, çevrimiçi olarak veya ortaklaşa oynanabilir.
Steel Division 2: Tribute to Normandy '44 , Steel Division 2 deneyiminizi beş ülkeden 14 yeni tümen, yepyeni araç ve uçak modelleri, seslendirme ve yeni piyade model setleri dahil 200 yeni birimle tamamlıyor .


ANA ÖZELLİKLER:

  • BaÅŸlangıçta Steel Division: Normandy '44'te yer aldığı gibi, beÅŸ ülkeden (Müttefik ABD, Ä°ngiltere, Kanada, Fransa ve Mihver Almanya) titizlikle araÅŸtırılmış 14 yeni tümeni komuta edin .
  • Kıdemli 2. Panzer Bölümü , 9. Panzer Tümeni , korkunç 1. SS-Panzer Tümeni "LSSAH" , 16. Luftwaffe-Feld-Tümeni dahil olmak üzere Steel Division 2'nin oynanışına ve özelliklerine uyacak ÅŸekilde yeniden çalışılan 7 Eksen savaÅŸ grubuyla savaÅŸa girin . doÄŸaçlama Festung Groß-Paris , 91. Luftlande-Tümeni ve 716. Piyade Tümeni'nin eski ve sakat savunucuları .
  • ABD 1. Piyade Tümeni , ünlü 101. Hava Ä°ndirme Tümeni veya hafif 4. Zırhlı Tümeni'nin Müttefik gazilerinin komutasını alın . Ä°ngiliz Milletler TopluluÄŸu güçleri, Ä°ngiliz Muhafız Zırhlı Tümeni'ni , savaÅŸtan bıkmış 7. Zırhlı Tümeni "Çöl Fareleri"ni veya karma 4. Kanada Zırhlı Tümeni'ni getiriyor . Demi-Tugay SAS'ın Fransız komandoları düşmanın arka tarafını kasıp kavuruyor.
  • 14 yepyeni araç modeli, 3 yeni uçak modelinin yanı sıra birçok yeni piyade mangası ve birim çeÅŸidiyle 200'den fazla yeni birime eriÅŸin. Steel Division 2'nin cephaneliÄŸini Marder I auf 39H(f) tank avcısı, Flak 41 88 mm uçaksavar topu, NAG 4500 Sondaj ağır havasavar kamyonu, Kanada Wallaby ağır APC ve Otter zırhlı aracıyla geniÅŸletin . Uçaklar arasında Amerikan A-20G ve B-25C bombardıman uçaklarının yanı sıra benzersiz Rosie the Rocketeer bazuka donanımlı Piper Cub dönüşümü de yer alıyor.
  • 101. Hava Ä°ndirme'nin ünlü Filthy Thirteen akıncıları, Fransız SAS ve Vichy'ye baÄŸlı Miliciens
    işbirlikçileri de dahil olmak üzere tüm ülkelerde yeni piyade modeliyle karşılaşılabilir .
  • Sherman tank komutanı Creighton Abrams , paraşütçü TeÄŸmen Richard Winters , Königstiger ası Kurt Knispel veya Fallschirmjäger efsanesi Alexander Ulhig dahil olmak üzere, her biri benzersiz bir ÅŸekilde kamufle edilmiÅŸ veya iÅŸaretlenmiÅŸ bir birimle savaÅŸ alanında konuÅŸlandırılan en az 8 yeni kahraman As'ı çağırın .
  • Bu geniÅŸleme, üst kapakta uçan Müttefik Belçikalı ve Yeni Zelandalı pilotlar da dahil olmak üzere yeni seslendirmeyi içeriyor .

Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Simülasyon, Strateji
GeliÅŸtirici: Eugen Systems
Yayımcı: Eugen Systems
Sürüm Adı: Steel.Division.2.Tribute.to.Normandy.44-RUNE
Boyut: 67,1 GB
Bağlantılar: STEAM |

 






Kod:
Teklink
https://drop.download/nyxygl5m7woy


2 Part
https://drop.download/i3j12k323uyb
https://drop.download/tn45rqgcxu5h


https://tbit.to/gdskpcbs79b4/rune-steel.division.2.tribute.to.normandy.44.part1.rar.html
https://tbit.to/a6f1sbxog8rh/rune-steel.division.2.tribute.to.normandy.44.part2.rar.html