State of Decay 2 Juggernaut Edition Fields of View v463471-Razor1911


State of Decay 2 , zombi kıyametinden hemen sonra geçen bir açık dünya hayatta kalma-fantezi oyunudur. Hayatta kalanlardan oluşan küçük topluluğunuz, medeniyetin bir köşesini yeniden inşa etmeye çalışıyor ve bunun nasıl olacağına dair tüm kararları siz veriyorsunuz.
Ekibinize kimi alacağınıza, topluluğunuzu nereye yerleştireceğinize, üssünüzü nasıl güçlendireceğinize ve yükselteceğinize ve ne zaman daha yeşil çayırlara geçeceğinize siz karar verirsiniz. İhtiyacın olan yiyecek ve cephane için bir çöp atma koşusuna hangi kurtulanı getireceğini ve üssüne saldıran zombilerle savaşmak için kimi kullanacağını seçiyorsun. Kasabanıza taşınan diğer insanlarla nasıl başa çıkacağınızı siz seçersiniz. Dost canlısı ve misafirperver mi olacaksınız... yoksa bölgenizi agresif bir şekilde mi savunacaksınız?
Sandbox'taki her oyuncunun deneyimi benzersizdir. Topluluğunuzdaki her karakterin kendi özel beceri ve özellikleri vardır, bu nedenle iki topluluk asla aynı değildir. Karşılaştığınız zorluklar, kimi işe aldığınıza ve yol boyunca verdiğiniz kararlara bağlı olarak oyundan oyuna da değişir.
İşbirliğine dayalı çok oyunculu destekle, arkadaşlarınızın topluluklarını ziyaret edebilir ve zorlu bir noktada onlara yardım edebilir, daha sonra kendi topluluklarınız için ödülleri geri getirebilirsiniz. Alternatif oyun modları, 10 saatlik tam bir anlatı kampanyası ve dört oyunculu bir zombi katliamı "kuşatma savunması" modunu içerir.
Undead Labs, zombi kıyametiyle ilgili şimdiye kadarki en iyi vizyonumuzu sunmaktan gurur duyar. Gözlerinizi dört açın ve silahlarınızı hazır tutun. Bu, kaçırmak istemeyeceğiniz bir kıyamet.
Tür: Aksiyon, RYO, Simülasyon
GeliÅŸtirici: Undead Labs
Yayımcı: Xbox Game Studios

Yayın Adı: State_of_Decay_2_Juggernaut_Edition_Fields_of_View _v463471-Razor1911
Boyut: 17.6 GB
Bağlantılar: STEAM |



 



Kod:
https://nitro.download/view/83D075A18EA5FAC/rzr-stateofdecay2fieldofview.iso
https://drop.download/bgici4vys37p/rzr-stateofdecay2fieldofview.iso
https://turb.pw/8qgu7z15fmvp/rzr-stateofdecay2fieldofview.iso.html