Starpoint Gemini 2 Origins-SKIDROW

İkizler yıldız sistemi devasa Dünya İmparatorluğu'nun eski sömürgesi olduğunu. 23 yıl önce İkizler Colonial Müdürlüğü kuralı İkizler Birliği tarafından meydan; tek hedefi, genç devrimcilerin bir grup birleşik, ancak daha da önemlisi özgür ve bağımsız İkizler oldu. Lig hızla büyüdü ve tüm sistem yavaş yavaş bağımsızlık savaşın ateşledi, ama kesinlikle Müdürlüğü yenilgisi yol önce uzun değildi. Savaş etkin bir İmparatorluktan tüm sistemin kapatılmış Star puanı olayı ile ancak aniden sona erdi. Ligi orijinal fikirler hızla kaybolur ve hemen hemen hiçbir zaman, yeni oyuncuların sahnede ortaya çıkmıştır: Korkyran üçlü hükümdarlık, Baeldor Cumhuriyeti ve Nyxian Konsorsiyumu.

Olayın bir yan etkisi vardı sayısız uzaysal anomalileri, sadece bu 23 yıl boyunca bazıları geri getirmek, zaman standart akışı birçok gemi yırtılmıştı. Bilim adamları, ancak sadece hala bütün bu zaman kalkmadı, ama onlar özenle bulmak ve normal uzay-zaman mahsur "Revenant" geri çekmek için bir yolunu buldular. Sen onların bütün dünyayı bulmak için geri geldi bu Revenant biri olan ve hepsi inandı ve, tanınmayacak kadar değişti için savaştı. Siz yolunuzu bulmak ve kaos ve kargaşa içine düşmüş ve 23 yıl önce başladı işi bitirmek için eski yangınları relight olan bu yeni İkizler koymanız gerekir.



Features:

  • Play through the 30 storyline missions of the original Starpoint Gemini, re-envisioned as free DLC for Starpoint Gemini 2!



Genres: Action, RPG, Simulation
Publisher: Iceberg Interactive
Developer: Little Green Men Games
Release Name: Starpoint.Gemini.2.Origins-SKIDROW
Size: 5.21 GB
Links: STEAM |




Kod:
http://www.redbunker.net/bbkst6bqh5bz/S.P.G2.O-www.derinport.in.devrimow.iso.html
http://turbobit.net/95fb5m23gb45/S.P.G2.O-www.derinport.in.devrimow.iso.html
http://uploaded.net/file/pfj12nlm/S.P.G2.O-www.derinport.in.devrimow.iso
http://www.nitroflare.com/view/CFB30CAEBC2CDE2/S.P.G2.O-www.derinport.in.devrimow.iso