Starcraft 2 Wings of Liberty


1998'de Starcraft, çatışan üç ırkın hikayesini anlattı ve biraz şöyle gelişti... Terran'lar - insan koloniciler - iç savaş tarafından parçalandılar ve kendilerini Protoss ve Zerg. Protoss ve Zerg, Xel'Naga adı verilen müdahaleci bir süper ırk tarafından evrimsel bir destek verilen gelişmiş uzaylı ırklardır. Protoslar, iç savaş başlatmalarını tek başına engelleyemeyen psionik güçler kazanırken, Zerg'lere gelişmiş asalak güçler verildi, onları kovan benzeri bir vebaya dönüştürdü, önlerine çıkan her şeyi silip süpürdü ya da istila etti.
StarCraft'ın temeli bu çok farklı üç ırk arasındaki mücadeleydi ve onu nefes kesici bir şekilde benzersiz kılan çok farklı dövüş modları arasındaki hassas dengeydi. StarCraft'ın özenle inşa edilmiş bir evreni, ince ayarlanmış bir dövüşü ve çığır açan bir hikayesi vardı. Blizzard'ın kıçına çok fazla girmeden, zamanının en iyi RTS'siydi ve eski grafiklere katlanabiliyorsanız, hala en iyileri arasında.


Sistem gereksinimleri:


  • bilgisayar uyumlu
  • Ä°ÅŸletim sistemleri: Windows 10/Windows 8/Windows 7/2000/Vista/WinXP






Oyun Ä°ncelemeleri


1998'de ne yapıyordun? Şansınız, bir PC'niz varsa , World of Warcraft'ın yaratıcılarından çığır açan bir RTS olan Starcraft oynuyorsunuzdur.


Oyunun cazibesi, her biri düşmana radikal olarak farklı bir yaklaşım gerektiren üç fraksiyonunun çeşitliliğinden kaynaklanıyordu. Şimdi, on yıl sonra, bu üç savaşan ırk - teknolojik olarak gelişmiş, sibernetik olarak geliştirilmiş Protoss; kararlı, geleneksel Terranlar (insanlar); ve böceksi savaşçı Zerg - üstünlük için bir savaşta bir kez daha çatışmaya hazırlar.
Şimdi benimle, Blizzard'ın LA ofislerinde ağa bağlı makineler ve oyun dergileriyle dolu bir odaya yolculuk yapın. Yanımda, on yıllık ıslak bir rüya olan bir 3D Ultralisk'in (devasa bir Zerg birimi) tüylü postunu okşarken hafifçe hıçkıran bir Alman StarCraft hayran sitesinden bir temsilci oturuyor.
Önümüzdeki iki gün boyunca, StarCraft II'nin en son çok oyunculu yapısına sınırsız erişim verildi. Blizzard, yenilenen Terran ve Protoss yarışlarını zaten açıklamış olduğundan, oyunun son yarışı olan Zerg'in dünyaya özel bir tanıtımı için buraya davet edildik.
Baş tasarımcı Dustin Bvowder, günün ilk çok oyunculu oturumunda serbest bırakılmayı beklerken, "StarCraft II, şimdiye kadar yaptığımız en iyi strateji oyunudur" diyor. "En eğlencelisi. Sizi yaratıcı düşünmeye, denemeye ve akıllı olmaya teşvik ediyor. Şimdiki oyuncular için kullanım kolaylığı ve hardcore oyuncular için yeterince büyük bir meydan okuma sağlamak için orijinalin felsefelerini geliştirmek istiyoruz. StarCraft'ın kendine has özellikleri var. hızlı tempolu RTS olan kendi stili. StarCraft II, bu nişi mevcut nesle getirmeyi amaçlıyor."
Alman yoldaşım, altı oyunculu, herkes için ücretsiz, heyecanla gıcırdayan dişi bir oyuncuya dalarken, bu saygıdeğer oyuncunun dirilmesi için neden on yıl beklediğimizi anlamak için koltuğumdan köşe baş yapımcısı Chris Sigaty'ye yükseldim. oyun.










Kod:
https://turb.pw/x2ytzi9g80mp/rld-StarCraft.II.Wings.of.Liberty.iso.html
https://nitro.download/view/E97649B74BFF183/rld-StarCraft.II.Wings.of.Liberty.iso
https://drop.download/r4iph02qvb08/rld-StarCraft.II.Wings.of.Liberty.iso