Star Trek Infinite-RUNE

Star Trek: Infinite'de oynamanın tek bir yolu yoktur. Diplomasi, casusluk, savaş ya da bunların karışımından oluşan bir yola başvurmak istiyorsanız, zafere giden birden fazla yol vardır. Komuta sizde ve galaksinin kaderi sizin ellerinizde!
Birleşik Gezegenler Federasyonu, Klingon İmparatorluğu, Romulan Yıldız İmparatorluğu veya Cardassian Birliği arasından seçim yapın. Oyun ilerledikçe grubunuzun tüm önemli kararlarından sorumlu lider rolünü üstleneceksiniz. Her grubun kendine özgü oyun tarzları olduğundan, kararlarınız hedeflerinize ulaşmada ne kadar başarılı olacağınızı belirler.
Star Trek: Infinite, sürükleyici bir Star Trek deneyimi sunmak ve seçtiğiniz grubun lideri olarak yaptığınız seçimlere göre oyun hikayenizi şekillendirmenize olanak sağlamak için titizlikle yaratıldı. Federasyon rolünü üstlendiğinizde, aralarında Picard, Janeway, Sisko ve Data'nın da bulunduğu ikonik kaptanları ve subayları işe alma fırsatına sahip olacaksınız. Bu arada diğer gruplar da Gowron, Makbar, Garak ve çok daha fazlası gibi kendi ikonik karakterlerini askere almak için sunuyor.


Grubunuza dahil ettiğiniz potansiyel karakter kadrosunun ötesinde oyun, Star Trek evreninden her grubun cephaneliğine göre uyarlanmış bir dizi yıldız gemisine erişmenizi sağlar. Federasyonun güvenilir Intrepid ve Defiant sınıfı gemilerinden, tehditkar Cardassian Galor sınıfı gemilerine, gösterişli Romulan D'deridex'e ve hatta heybetli Klingon Negh'Var zırhlılarına kadar.
Elbette Enterprise-D, Star Trek: Infinite için geliştirilen özel hikaye anlatma sistemi aracılığıyla geliştirilebilir ve Federasyon filosuna eklenebilir.
Star Trek: Infinite, Stellaris'in temel sistemleri üzerine inşa edilmiş olup, derin ve karmaşık sistemden yararlanarak onları kendine ait kılmaktadır. Bu sistemlerin bazı yönleri, Star Trek serisine daha iyi uyum sağlayacak şekilde kolaylaştırıldı ve basitleştirildi.


Tür: Macera, Simülasyon, Strateji
GeliÅŸtirici: Nimble Giant Entertainment
Yayımcı: Paradox Interactive

Sürüm Adı: Star.Trek.Infinite-RUNE
Boyut: 7,9 GB
Bağlantılar: STEAM |




 



Kod:

https://trbbt.net/xqhj1ua8tlqe/rune-star.trek.infinite.iso.html
https://nitroflare.com/view/9663EFE7C28526E/rune-star.trek.infinite.iso
https://drop.download/eiv13u76xtzz