SpellForce Conquest of Eo v01.03.27708-Razor1911

SpellForce'un fantastik dünyasında geçen bu sıra tabanlı strateji oyununda, ustanızın gizemli büyücü kulesinin varisi olma görevini üstlenin.
Çevrenizdeki topraklara uygulamak, fantastik köleleri çağırmak ve dünyayı dolaşmak için güçlü savaşçılar yetiştirmek için çok sayıda büyü üzerinde çalışın. Hızlı ama taktiksel sıra tabanlı savaşlarda savaşın. Eo Diyarını keşfedin Sizin için maceralara atılacak, faydalı eserler ve malzemeler bulacak veya zenginlikleri geri getirecek güçlü kahramanları kazanın.
Etki alanınızı genişletmek için yetenekli çırakları ve sizin için zengin kaynaklar toplamak üzere çalışanları arayın. Ustanızdan miras kalan sırları ortaya çıkarın ve büyülü gücün nihai kaynağı olan Allfire'a dokunup serbest bırakma arayışını takip edin! Güçlü düşmanlarla yüzleşin
Diğer büyücüler arasında iktidara gelmenize karşı çıkacak olanlar var. Büyük ordularla ve rakibinizin Büyücülerinin daha büyük hırslarıyla yüzleşmek zorunda kalacaksınız. Hakimiyet mücadelesinde hayatta kalabilir misin?
Etki alanınızı genişletmek için Allfire kaynaklarını kontrol etmeniz gerekecek, böylece büyü kitabınızı yeni büyülü büyülerle doldurabilir, kudretli eserler üretebilir ve kulenizi genişletip geliştirebilirsiniz. Akıllıca seçin Düzinelerce güçlü ölümsüz yaratan bir Necromancer, bir Simyacı uydurun savaşta kullanmak için iksirler ve patlayıcı şişeler ya da birliklerinize donatmak için glifler ve büyülü öğeler üreten bir Zanaatkar. 60'tan fazla büyü ve alçakgönüllü goblinlerden görkemli grifonlara kadar 100'den fazla farklı birlik ile gücünüzü artırın. İzinizi bırakın Şehirlerle arkadaş olun, kaynakları toplayın ve etki alanınızı genişletin. Güç kaynakları için yarışırken rakiplerinizi alt etmek için büyü kitabınızı gizemli bilgilerle doldurun. Gizemli eserleri avlayın ve Shapers'ın uzun süredir gizli olan sırlarını ortaya çıkarın veya güçlerini absorbe etmek için efsanevi mekanların kontrolünü ele geçirin.
Eo'daki büyülü güç kaynaklarından yararlanma yolunda Yeni Saflık fanatikleri, düşman granit cüceler ve kana susamış orklarla karşılaşacaksınız. Unutulmuş harabeleri keşfederken ya da hayaletlerin kol gezdiği bir köye yardım ederken ölümsüzlerle, iblislerle ve canavarlarla karşılaşın.
Hatta diğer büyücülerin yardakçı ordularıyla yüzleşmeniz ve onları savaşta yenmeniz gerekebilir, böylece rakiplerinizin kulelerine yürüyüp onları enkaza çevirebilirsiniz. Ya da belki onları yatıştırmanın ve bilgilerinden faydalanmanın bir yolunu bulabilirsin?

SpellForce: Conquest of Eo, ağzına kadar sihir ve macerayla dolu, zengin bir dünyaya dalmanızı sağlar. Dünyanın gördüğü en büyük büyücü olma mücadelesinde başarılı mı olacaksın yoksa yok mu olacaksın?



  • Kulenizi geniÅŸletip geliÅŸtirin ve sihirbazınızın yolunu çizmek için yeni odalar inÅŸa edin
  • Hepsi farklı oyun tarzlarına izin veren üç arketip ve altı büyü listesinden birini seçin
  • Birliklerinize liderlik etmek için bireysel kahramanları ve çırakları iÅŸe alın
  • YaÅŸayan etkileÅŸimli büyü kitabının size yeni sırları ve büyüleri açığa çıkarmasını saÄŸlayın
  • Büyülü sembollerden eserlere ve ölümsüz kölelere kadar her ÅŸeyi yaratın
  • Prosedürel olarak oluÅŸturulan her kampanyada farklı olan 600'den fazla macerayı keÅŸfedin

Tür: RYO, Strateji
GeliÅŸtirici: Gravity'ye aittir
Yayımcı: THQ Nordic

Sürüm Adı: SpellForce_Conquest_of_Eo_v01.03.27708-Razor1911
Boyut: 4,5 GB
Bağlantılar: STEAM |



 




Kod:

https://trbbt.net/ki24jz2jjocv/rzr-spellforcecoe14.iso.html
https://nitroflare.com/view/08600AC7F5E956A/rzr-spellforcecoe14.iso
https://drop.download/nbtcf834qtfn