Song of Nunu A League of Legends Story v20231130-TENOKE

İki en iyi arkadaş, çılgın bir macera.
Freljord'un donmuş vahşi topraklarında bir maceraya çıkan en iyi arkadaşlar Nunu ve Willump'a katılın. Hem güzel hem de tehlikeli bir diyarda dolaşırken, aile, dostluk ve sihir yolculuğunda yeni müttefikler (ve düşmanlar) edinirken oğlan ve yeti arasındaki kırılmaz bağı keşfedin.
Song of Nunu: A League of Legends Story, Tequila Works tarafından geliştirilen tek oyunculu bir hikaye macera oyunudur. Freljord'un keşfedilmemiş bölgelerinde geçen, her karlı adımın sizi Nunu ve Willump'ın geçmişi hakkındaki gerçeğe yaklaştırdığı sürükleyici bir anlatıya balıklama dalın. KIRILMAZ BİR BAĞI KURUN En yakın arkadaşı Willump'ın yardımıyla annesini arayan genç Nunu adlı genç çocuğu canlandırın. Sonsuz hayal güçleri ve kartopu savaşlarına olan ortak sevgileriyle birleşen ikilinin, Freljord'u ve birbirlerini içindeki tehlikeden kurtarmak için birlikte çalışması gerekecek.


OLAĞANÜSTÜ BİR DÜNYANIN KİLİDİNİ AÇIN Şiddetli kar fırtınaları, vahşi kurtlar ve büyüyle dolu, donmuş bir ülke olan Freljord'da yürüyüş yapın, tırmanın ve kızakla ilerleyin. Donmuş arazide ilerlemek ve buzun altında hangi sırların saklı olduğunu ortaya çıkarmak için başınızı kullanın.
EFSANEVİ ŞAMPİYONLARA KATILIN Freljord'un güçlü League of Legends şampiyonlarıyla tanışın; aralarında Braum, Ornn, Volibear ve sapkın büyüleri dünyayı Karanlık Buz'a gömmekle tehdit eden Lissandra var.
Song of Nunu: A League of Legends Story'de dostluk bir yolunu buluyor.


Tür: Macera
GeliÅŸtirici: Tequila Works
Yayımcı: Riot Forge

Sürüm Adı: Song.of.Nunu.A.League.of.Legends.Story.v20231130-TENOKE
Boyut: 11,3 GB
Bağlantılar: STEAM |

 




Kod:
https://tbit.to/sqbdhrumj2i8/tenoke-song.of.nunu.a.league.of.legends.story.v20231130.iso.html
https://drop.download/7up9kwmglrd6