Sniper Hunter Shooter-TENOKE

Pek çok oyun sever oyun dünyasında gerçekçilik arayışındadır. Bu gerçekçiliğin adresi ise hiç şüphesiz atış simülasyon oyunlarından geçiyor. Özellikle keskin nişancı oyunlarında akla gelen en başarılı temsilcilerden biri olan Sniper Hunter Shooter, bu alanda beklentileri fazlasıyla karşılıyor.
Sniper Hunter Shooter kıyamet sonrası bir ortamda geçiyor. Bu ortam, etkileyici grafikler ve kulağa hoş gelen ses efektleriyle gerçek bir savaş oyunu deneyimi sunuyor. Ayrıntılı çizimler ve seslerin gerçekçiliği sayesinde oyuncular kendilerini keskin nişancı suikastçıları gibi hissediyorlar.
Oyunda iki farklı mod bulunmaktadır. İlk mod serbest moddur. Bu modda oyuncular diledikleri gibi oyuna başlayıp atışlarını yaparlar. Elinizdeki silahla etrafınızdaki korumaları birer birer ortadan kaldırmak çok keyifli. Ancak unutmayın, gerçek bir keskin nişancı suikastçısı her zaman stratejik düşünür ve hareket eder.


Diğer mod seviye seçim modudur. Bu modda toplamda on seviye vardır. Her grupta belirlenen süre içerisinde hedef puanı toplamanız gerekmektedir. Geniş alanda kendinize en uygun ve güvenli yeri bularak korumaları etkisiz hale getirmeniz işinize yarayacaktır. Bu mod, keskin nişancı oyunlarında gerçek strateji gerektiren bir deneyim sunuyor.
Bir fps oyunu olan Sniper Hunter Shooter, fps bakış açısıyla tasarlanmıştır. Bu sayede oyuncular kendilerini gerçekten oyunun içindeymiş gibi hissederler. FPS oyunları arasında öne çıkan bu oyun sizi saatlerce ekran karşısında tutacak.
Sniper Hunter Shooter, savaş oyunu meraklıları için mükemmel bir deneyim sunuyor. Stratejinizi ve atış becerilerinizi test edecek bu oyun, keskin nişancı oyunları arasında üst sıralarda yer almaya aday. Gerçekçi bir FPS oyun deneyimi istiyorsanız bu oyun tam size göre.


Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, RYO, Simülasyon
GeliÅŸtirici: Yusuf Ä°slam Seyhan, Samet Acar
Yayımcı: Inspector Studios

Sürüm Adı: Sniper.Hunter.Shooter-TENOKE
Boyut: 1,1 GB
Bağlantılar: STEAM |


 




Kod:
https://trbbt.net/yhthwm0omte2/tenoke-sniper.hunter.shooter.iso.html
https://nitroflare.com/view/23A37746E1CA6E3/tenoke-sniper.hunter.shooter.iso
https://drop.download/nk4utfsuery5