Smalland Survive the Wilds-TENOKE

"Devlerin zamanından önce, Güneş ve Ay'ın altında özgürce yaşıyorduk. Yüzyıllar geçti ama yüzey dünyasının hikayeleri nesillere aktarıldı. Artık devler gitti ve siz, Öncü, bu macerayı göze almalısınız. Acil bir görevle bir kez daha vahşi doğaya doğru. Cesur olun ve tereddüt etmeyin..."


Uçsuz bucaksız "Küçükler Ülkesi"ni keşfedin Göl büyüklüğündeki su birikintilerini geçin, gökdelen büyüklüğündeki ağaçlara tırmanın, yollardaki mağara çatlaklarından geçerek devasa bir açık dünyayı yeni bir perspektiften deneyimleyin. Yoğun ormanları, tehlikeli bataklıkları ve geçmişten kalan tuhaf kalıntıları keşfedin. Dünyanın dört bir yanına dağılmış gizli NPC'lerden gelen irfan ve bilgiyi ortaya çıkarın ve bu uçsuz bucaksız vahşi doğada hayatta kalmayı öğrenin.
Yaratıkları evcilleştirin ve sürün. Çeşitli yaratıkları evcilleştirmenize ve sürmenize olanak sağlayacak tarifleri keşfedin. Bir Çekirge'nin sırtında büyük mesafeler sıçrayın, bir Kızböceği'nin etrafında yakınlaşın, bir Örümcek üzerinde bir yerden bir yere koşun. Bu dünya ve onun sakinleri fethetmek için sizindir.
Birlikte hayatta kalın Çok oyunculu modda 10 oyuncuya kadar destek sayesinde arkadaşlarınızla birlikte oynayın. Birlikte keşfedin, birlikte savaşın, birlikte inşa edin ve vahşi doğada ekip olarak hayatta kalın.
Yerde veya ağaçların arasında kamplar inşa edin Kamp yerinizi inşa etmek için yapraklardan ince dallara ve sağlam taşlara kadar çok sayıda malzeme katmanıyla kaynakları toplayın veya iyileştirin. Dünyadaki favori noktanızı seçin ve devasa ağaçlar inşa edin veya ağaçlara tırmanın ve zirvede kendi yerleşim yerinizi talep edin.
Güçlü zırh setleri yaratın Size dirençler ve yetenekler sağlayan güçlü zırhlar toplayın ve görünümünüzü kişiselleştirmek için bunları karıştırın. Kanatlı zırhınızla göklerde süzülün, kancayla ağaçtan ağaca sallanın ve çok daha fazlasını yapın.
Vahşi Doğada Hayatta Kal Karşılaştığınız yaratıkların çoğu sizi besin zincirinin daha alt kademelerinde görecek; Karıncalar, Hamamböcekleri, Böcekler, Yaban Arıları ve Örümcekler sizi potansiyel bir yemek olarak görüyor. Hava koşulları ve mevsimler sürekli değişmektedir, bu nedenle bir gün daha hayatta kalmak istiyorsanız hazırlıklı olmanız çok önemlidir.
Tür: Aksiyon, Macera, Bağımsız
Yapımcı, RPG Geliştirici: Merge Games
Yayımcı: Merge Games, Maximum Entertainment

Sürüm Adı: Smalland.Survive.the.Wilds-TENOKE
Boyut: 10,8 GB
Bağlantılar: STEAM |


 






Kod:


https://tbit.to/y3hld6gb6u8h/tenoke-smalland.survive.the.wilds.iso.html
https://drop.download/xenhdllgciae