The Sims 4 Horse Ranch-RUNE


The Sims 4 Horse Ranch Expansion Pack'te hayvan dostlarınızla ve kendi arazinizle sıkı çalışın ve sıkı oynayın. Ailenizin özelleştirilebilir üyeleri olan görkemli atları yükseltin, eğitin ve onlarla özel bağlar kurun. Ayrıca mini koyun ve mini keçi besleyebilir veya ev yapımı Nektar satarak geçiminizi sağlayabilirsiniz. Çiftlikte kendi benzersiz hayatınızı şekillendirin. Çalışkan Sim'lerinizin eğlenmesi için bonus öğeler** almak üzere 31 Ağustos'a kadar satın alın.


ANA ÖZELLİKLER

  • Rockin' Rancher Dijital İçeriÄŸi - 31 AÄŸustos'a kadar sipariÅŸ verdiÄŸinizde bir rezonatör gitar, vagon tekerleÄŸi sanatı ve rustik sallanan sandalye ile zorlu bir günün ardından Sim'inize biraz rahatlama ısmarlayın**.
  • Bir Hayat Kurun — Sabah erken kalkın, büyük kırsal alana bakın ve tüm çalışmalarınızın buna deÄŸdiÄŸini bilin. Günlerinizi hayvanlarınızı mutlu ve temiz tutarak, onları beslemek için Çayır Otu toplayarak, bitkilerinizi gübrelemek için At Gübresi toplayarak ve satmak için kendi Nektarınızı yaparak geçirin. Ä°ster geleneksel bir kulübe, ister büyük kırmızı bir ahır olsun, hepsini kendi tasarladığınız bir çiftlikte yapın.
  • Hayvanlarla BaÄŸlanın — ÇiftliÄŸinizi hayvan arkadaÅŸlarınızla doldurun ve birlikte bir hayat kurun. Atlarınız - sevimli taylar dahil - evinizin bir parçasıdır ve hem Sim'lerle hem de diÄŸer atlarla pek çok özel etkileÅŸime sahiptir. Ayrıca küçük keçilere ve küçük koyunlara bakabilir ve ne kadar sevimli olduklarını görmek için komÅŸuları davet edebilirsiniz.
  • GeliÅŸen Bir TopluluÄŸa Katılın - Bir çiftlikte yaÅŸamanın huzur ve yalnızlık anları vardır, ancak aynı zamanda canlı bir sosyal ortam da vardır. Sim'leriniz barda arkadaÅŸlarla buluÅŸmak, dans salonunda stres atmak veya binicilik parkında antrenman yapmak için ÅŸehre gidebilir. Ayrıca kendi mülklerinde yemek piÅŸirme ve dans gibi etkinliklere ev sahipliÄŸi yapabilir ve iÅŸ biriktiÄŸinde yardımcı olması için bir çiftlik görevlisi kiralayabilirler.
  • At YetiÅŸtirin - Atlar ailenin bir parçasıdır. Create a Sim'de toynaklı arkadaÅŸlarınızı özelleÅŸtirin veya onları kurtararak veya satın alarak yeni atlar edinin. ÇiftliÄŸinizde taylar da doÄŸabilir. Sim'ler Binicilik becerisini öğrenebilir ve atlar Çeviklik ve Zıplama becerilerinde eÄŸitim alabilir. Yetenekli atlar ve biniciler, binicilik merkezinde ödüller bile kazanabilirler.

Tür: Basit Eğlence, Simülasyon
GeliÅŸtirici: Maxis
Yayıncı: Electronic Arts

Sürüm Adı: The.Sims.4.Horse.Ranch-RUNE
Boyut: 55 GB
Bağlantılar: STEAM |




 



Kod:
Teklink
https://nitroflare.com/view/59E989950909F4B/rune-the.sims.4.horse.ranch.iso
https://trbbt.net/zugw5wf834mb/rune-the.sims.4.horse.ranch.iso.html




2 Part
https://drop.download/lvacokz6v80n
https://drop.download/dnuvwyb1dogw