Shredders-SKIDROW

Marka elçisi Lisa birkaç sponsorlu video için teklifte bulununca, arkadaşınla birlikte Frozen Wood tatil beldesinde goofball snowboard videoları çekiyorsun. Size snowboard, profesyonel biniciler, kar motosikletleri ve parçalanacak epik özelliklerden oluşan yepyeni bir dünya hakkında bir fikir veriyor. Bir davet, bölgeye bir sürü profesyonel biniciyi çekti ve Lisa'nın yardımıyla, onlardan bazılarıyla tanışma, bir sürü hareketlerini öğrenme ve hatta muhtemelen tekme davetinde onlara katılma şansınız var. !
Snowboard için bir aşk mektubu olan Shredders, bir sürü harika snowboard filminden, eski zamanlardan Amped oyunlarından ve Instagram'daki snowboard kahramanlarından ilham alıyor.


Özellikler:

  • Açılabilir devasa AÇIK DÃœNYA : Ufuk muhteÅŸem çizgiler, özellikler ve muhteÅŸem manzaralarla dolu ve kar her zaman taze!
  • PRO RIDERS'ın en iyi seçkisiyle parçalayın: Gerçek sesleri ve hikayeleriyle bu, olabildiÄŸince gerçek bir snowboard.
  • FARKLI YERLERDE Ustalaşın: Shredders, toz fanatikleri ve park fareleri, ÅŸehir içi sokak snowboardcular ve taÅŸrada gezgin kaÅŸifler içindir. Tüm alanlar snowboard filmlerinden esinlenilmiÅŸtir ve maksimum eÄŸlence için optimize edilmiÅŸtir.
  • EÅŸsiz STÄ°LÄ°NÄ°ZLE SÃœRÜŞÜNÃœZ: Bu seviyede kontrol ile ÅŸimdiye kadar hiçbir snowboard oyunu yaratılmamıştır. Jamie Anderson'la muhteÅŸem dönüşlerden Sebbe De Buck'la çim dartlarına ve Marcus Kleveland'la mafsallı vuruÅŸlara kadar her hareket harika hissettiriyor.
  • HÄ°KAYE MODU: Dostun Scotty'nin yardımıyla profesyonellerle tanışacak, hareketlerini öğrenecek ve parlayacaksın!
  • Çevrimiçi oynayın ve arkadaÅŸlarınızla BÄ°RLÄ°KTE PARÇALAYIN: ÇekirdeÄŸinde yerleÅŸik olarak bulunan çok oyunculu ile arkadaÅŸlarınızla en üst sıralarda yer alacaksınız. Bırakalım!
  • Profesyonel yatılılardan ilham alan GERÇEK GÄ°BÄ° ANÄ°MASYONLAR: Snowboard hiç bu kadar akıcı olmamıştı. Akışı hisset!
  • Snowboard markaları ve GERÇEK EKÄ°PMANLAR: Taze gerçek dünya ekipmanı, Shredders'ta sizin için özenle dijitalleÅŸtirildi ve hazırlandı. Ä°yi görünmen garanti.

Tür: Aksiyon, Simülasyon, Spor
GeliÅŸtirici: FoamPunch
Yayımcı: FoamPunch

Sürüm Adı: Shredders-SKIDROW
Boyut: 10.2 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://drop.download/9gdrofodxs8u/sr-shredders.iso
https://turb.cc/hoh0xzvdfwuk/sr-shredders.iso.html
https://nitro.download/view/04120C5A18C39EE/sr-shredders.iso