Ship Graveyard Simulator 2 READNFO-SKIDROW


Ship Graveyard Simulator 2, oyuncunun gemi enkazlarından malzemeleri yok etme ve kurtarma işini üstleneceği, oyunun sıcak karşılanan ilk bölümünün devamı niteliğindedir.
Oyunda yeni daha büyük gemiler, yeni oynanış mekaniği, özellikler ve geliştirmelerin yanı sıra ilk oyundan önemli ölçüde geliştirilmiş iyi bilinen mekanikler bekleyebilirsiniz.


İŞİN İÇİNE GERİ DÖNMEK GÜZEL!
Gemi Mezarlığı Simülatörü eskisinden daha büyük geri döndü ve oyunda tecrübeli olmanız veya ilk kez elinizde bir çekiç ve meşale olması fark etmez, sahilde bir düzine kilometrelik enkaz var ve binlerce ton çelik - bu işe gireceksiniz.

BÜYÜK GEMİ PARÇALARINI SÖKÜN
Büyük gemi parçaları? Oh evet! Bunun için özel bir vince ve büyük bir konteynere ihtiyacınız olacak. Ship Graveyard Simulator 2'de motorlar, pompalar, kontrol panelleri ve çok daha fazlası dahil olmak üzere büyük parçalar, modüller ve yıkım için kullanılabilecek enkaz bileşenleri bulunacak.

BÃœYÃœK GEMÄ°LER
Yıkılmayı bekleyen yeni gemileri evinizdeki bilgisayar aracılığıyla sipariş edin ve yeni gemi ile yeni bir görev alacaksınız! Gerekli tüm çelik, alüminyum veya bakır parçaları toplayın, küçük bir parçanın bile kendi değeri vardır. Oyunda, bireysel kategorilere ayrılacak olan çeşitli gemi türleri olacak - bazıları gerçek dev gemiler.

Ä°MHA
Oyundaki asıl göreviniz gemileri küçük parçalara ayırmaktır. Bazıları küçük olacak, ancak gerçek devleri parçalamak ve size yardımcı olabilecek çalışanları işe almak gibi büyük bir zorluk sizi bekliyor. Geminin tek tek parçalarını daha küçük parçalara ayırmak için mevcut araçları - çekiç, testere, meşale vb. - kullanın, mümkün olduğunca çok toplayın ve işinizi geliştirin!

TEHLÄ°KELER
Dünyanın en tehlikeli işlerinden birini yaptığınızı ve dünyanın en büyük gemi enkazlarını etkisiz hale getirdiğinizi unutmayın, ne ters gidebilir ki? Ship Graveyard Simulator 2'de sizi bekleyen birçok tehlike var - gaz sızıntısı, kablodan elektrik çarpması ve güvenli olmayan odalarda toksinlerle zehirlenme. Büyük parçaları ve gemi modüllerini hatırlıyor musunuz? Kaskını taksan iyi olur.



Tür: Aksiyon, Macera, Basit Eğlence, Bağımsız Yapımcı, Simülasyon
GeliÅŸtirici: Games Incubator
Yayıncı: Games Incubator, PlayWay SA

Sürüm Adı: Ship.Graveyard.Simulator.2.READNFO-SKIDROW
Boyut: 7.7 GB
Bağlantılar: STEAM |


 




Kod:
https://nitroflare.com/view/E6A41356E5CBB8D/sr-shipgraveyardsimulator2.iso
https://trbbt.net/sym81zic3dl5/sr-shipgraveyardsimulator2.iso.html
https://drop.download/u7xzje0edn5r