Sherlock Holmes Chapter One-CODEX

Sherlock olarak mirasınız, bu açık dünya dedektif macerasında verdiğiniz kararlarla yazılıyor. Aldatma, şiddet ve kesinti, cephaneliğinizdeki kaynaklardan sadece birkaçıdır - gizemli arkadaşınız ve sondaj tahtanız Jon, başka bir kaynaktır.
İster sorunları çözmek için kaba kuvveti seçin, ister zayıf noktaları tespit etmek için zekanızı kullanarak düşmanlarınızın bir adım önünde olun, araştırma becerilerinizi geliştirirken her bir durumun ne gerektirdiğine siz karar verirsiniz. Olmak istediğiniz efsane olabilmek için geçmişinizle yüzleşmenin zamanı geldi.


The Man Before: Yetişkinliğin eşiğinde bir şövalye genç Sherlock olarak, daha önce hiçbir oyunun veya hikayenin keşfetmediği şekilde itibarınızı kazanacaksınız. Efsaneden önce adamın genç küstahlığını ve naifliğini hiç görmemiştik - şimdi onu yaşıyorsunuz. Küresel Soruşturma: Bir sonraki ipucunuzun nereden geleceğini asla bilemezsiniz. Akıl sarayınızda sağlam bir dava oluşturmak için ipuçlarını, söylentileri, kılık değiştirmeleri, etiketleri ve sabitlenmiş kanıtları kullanarak gerçeğin peşinde koşarken tüm şehri keşfedin ve kullanın. Ve Yerde Kal: Silahlar sana biraz yardımcı olabilir, ancak stil için söylenecek bir şey var - ve maça var. Müthiş gözlem becerilerinizle düşmanın zayıf noktalarını tespit edin veya kendi ellerinizi temiz tutarken birini alt etmek için çevreyi kullanın.


Tür: Aksiyon, Macera
GeliÅŸtirici: Frogwares
Yayımcı: Frogwares

Yayın Adı: Sherlock.Holmes.Chapter.One-CODEX
Boyut: 26.2 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/22B9FC28E179274/codex-sherlock.holmes.chapter.one.iso
https://drop.download/vi0lynaowzp7/codex-sherlock.holmes.chapter.one.iso
https://turb.cc/zmh3lyfs8tmz/codex-sherlock.holmes.chapter.one.iso.html
https://rg.to/file/fc8073678cfc54f6353ca621f32eded8/codex-sherlock.holmes.chapter.one.iso.html