Savage Lands-PLAZA

Savage Lands, oyuncuları insan ve Dragon türü arasında yıllarca süren savaşın harap ettiği bir dünyada bir maceraya götüren zorlu bir fantezi hayatta kalma sandbox deneyimidir. Oyuncular, her kararın önemli olduğu uğursuz ve geniş bir açık dünyayı fethetmelidir: benzersiz manzaraları keşfedin, şeytani yaratıklarla savaşın, kaynakları toplayın, koruyucu barınaklar inşa edin ve hayatta kalmak için güçlü silahlar ve zırhlar yapın.


Özellikleri

  • Dünyayı aç. EÅŸsiz bir fantezi dünyasını keÅŸfedin ve bir zamanlar büyük bir uygarlığın kalıntılarının ardındaki gizemi ortaya çıkarın.
  • Acımasız SavaÅŸ. Kendinizi devasa devlerden kuduz kurtlara kadar ürkütücü bir dizi düşman yaratığa karşı koruyun. Ekipmanınızı yönetin ve saldırılarınızı akıllıca planlayın, yoksa bir sonraki dövüş sonunuz olabilir.
  • Ãœretim ve YaÄŸma. Dünyanın dört bir yanına dağılmış birçok canavar türünü katletme çabalarınızı desteklemek için benzersiz silahlar, zırhlar ve eÅŸyalardan oluÅŸan bir cephanelik yapın ve yaÄŸmalayın.
  • Sezgisel Yapı Sistemi. VahÅŸi Topraklarda hayatta kalma ÅŸansınızı artırmak için temel barınak veya tüm kasabaları inÅŸa edin.
  • Kaynak yönetimi. DoÄŸal kaynakları toplayın, adanın faunasını avlayın ve affedilmeyen vahÅŸi doÄŸada inÅŸa etmek, zanaat yapmak ve geliÅŸmek için düşmüş düşmanların kalıntılarını yaÄŸmalayın.
  • Çok Oyunculu Ä°ÅŸbirliÄŸi. ArkadaÅŸlarınızla bir araya gelin veya diÄŸer vahÅŸilerle yeni ittifaklar kurun ve ejderhanın toprak üzerindeki saltanatına son verin.
  • Evrensel Karakter ve Dünya Tasarrufu Sistemi Ä°lerlemeyi asla kaybetmeyin, en sevdiÄŸiniz karakteri ve dünyayı kullanarak çevrimiçi (eÅŸli) ve çevrimdışı (solo) oyun arasında sorunsuzca geçiÅŸ yapın.



Tür: Aksiyon, Macera, Bağımsız Yapımcı, RYO, Simülasyon
GeliÅŸtirici: Last Bastion Studios LLC
Yayımcı: Last Bastion Studios LLC

Sürüm Adı: Savage.Lands-PLAZA
Boyut: 1,9 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/83DCE19EC4EA6CF/plaza-savage.lands.iso
https://drop.download/kzhd9105ezc7/plaza-savage.lands.iso
https://turb.cc/42vnclhcnc7b/plaza-savage.lands.iso.html
https://rg.to/file/1e08d064a79f40282d47eeafc2884261/plaza-savage.lands.iso.html