Rollerdrome-Razor1911

Rollerdrome, benzeri olmayan bir aksiyon deneyimi yaratmak için yüksek oktanlı savaşı akıcı hareketle kusursuz bir şekilde birleştiren, BAFTA ödüllü bir üçüncü şahıs aksiyon nişancı oyunudur. Bu adrenalin pompalayan aksiyon nişancı oyununda, sağlığınızı öldüren ve hileler ve öğütmelerle size cephane sağlayan sinematik, içgüdüsel dövüşte tarzınızla hükmedin.
Yıl 2030. Şirketlerin hüküm sürdüğü ve gerçeklik ile performans arasındaki çizgilerin bulanıklaştığı bir dünyada, halkın dikkati yeni ve acımasız bir kan sporu olan Rollerdrome'un şiddeti ve aşırılığı yüzünden dağılıyor. Rollerdrome şampiyonu olmak ve Matterhorn şirketinin gerçek niyetinin ardındaki gizemi ortaya çıkarmak için gerekenlere sahip misiniz?
Ödüllü ve eleştirmenlerce beğenilen OlliOlli serisini size getiren beyinler, Roll7'den, çağrıştırıcı bir retro-gelecekte geçen yoğun bir nişancı-patenci melezi olan Rollerdrome geliyor.

Ana Özellikler:


  • EÅŸi benzeri olmayan bir üçüncü ÅŸahıs aksiyon niÅŸancı oyunu; yüksek oktanlı, içgüdüsel dövüşü akıcı hareket ve kandırma mekaniÄŸi ile tamamlayıcı ve zorlu bir bütün halinde birleÅŸtiren orijinal bir hibrit niÅŸancı-kaykaycı.
  • Bir beceri testi – Rollerdrome turnuvası boyunca benzersiz bir mücadeleye katılın. Çevrimiçi liderlik tablolarıyla sahada hakimiyetinizi kurun ve en zorlu beceri ve çeviklik testi için kilidi açılabilir "Out For Blood" moduyla kendinizin sınırlarını zorlayın.
  • Orijinal bir kimlik – Katliamın yürek hoplatan bir arka planını oluÅŸturmak için ikonik dönemin seslerini ve tonlarını son teknoloji prodüksiyonla birleÅŸtiren, çizgi romandan ilham alan benzersiz bir sanat tarzıyla hayata geçirilen tamamen yeni, tamamen orijinal bir film müziÄŸi.
  • Karanlık bir komplo – Bu farklı geçmiÅŸe dönük evrende gizemli, uÄŸursuz bir komployu keÅŸfedin.

Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Spor
GeliÅŸtirici: Roll7
Yayımcı: Private Division

Sürüm Adı: Rollerdrome-Razor1911
Boyut: 1,4 GB
Bağlantılar: STEAM |


 





Kod:
https://trbbt.net/jrxie9o61wra/rzr-rollerdrome.iso.html
https://nitroflare.com/view/A07CA1445490CE5/rzr-rollerdrome.iso
https://drop.download/p3434gjhns7p