Road 96 Mile 0-FLT


Road 96: Mile 0, başarılı Road 96, 11-11 Memories Retold ve 5 Pegases Ödülü kazananının arkasındaki Fransız stüdyosu DigixArt tarafından yaratılan, müzikal bileşenli bir Anlatı-Macera oyunudur. Ravenscourt tarafından yayınlanan oyunda oyuncular, farklı geçmişlere ve inançlara sahip iki genç olan Zoe ve Kaito'nun rolleri arasında gidip gelecekler. Petria'nın seçkinlerinin ikamet ettiği ve Kaito'nun ebeveynlerinin çalıştığı lüks bir apartman olan White Sands'te yaşıyor ve keşfediyorlar.
Zoe, Road 96'nın karakterlerinden biridir. Şehrin zengin tarafından gelmektedir ve babası devlet için çalışmaktadır. Lost in Harmony'den bir karakter olan Kaito, daha az ayrıcalıklı bir bölgede yaşıyor. Onlar iyi arkadaşlar, ama bu çok yakında değişebilir.
Road 96: Mile 0'daki yolculukları, arkadaşlıklarına ve inandıkları her şeye meydan okuyacak. Paranın mutluluk veya dostluk satın almadığını söylüyorlar. Bu gençler hayalperest ve nereye ait olduklarını öğrenecekler. Arkadaş kalacaklar mı?
Yol 96 Dünya
Bir önceki Road 96 olayını ve Zoe'nin evinden kaçmasına neden olan şeyi anlayın. Kaderlerinin gelişimini şekillendirmek için Zoe ve Kaito olarak oynayın. Bunun yanı sıra, Road 96'daki birçok renkli karakterle karşılaşacaksınız. Sorunlu Petria ülkesinin başka bir tarafını deneyimleyin.


Her Şey Arkadaşlıkla İlgili
Bu, iki arkadaş arasındaki çatışma ve fikir ayrılığı hakkında bir hikaye. Zoe ve Kaito iki farklı dünyadan geliyorlar ama güçlü bir dostlukla birleşiyorlar. Pek çok zorlukla karşılaşacaklar, üstesinden gelebilecekler mi?
Müzikli Geziler
Oyunun müzikal bölümleri, sizi Zoe ve Kaito'nun iç dünyalarına sokan gerçek bir duygusal deneyimdir. Bu güzel saykodelik gezilerde yolunuzu bulmak için seçimler yapmanız, binmeniz ve kaçmanız gerekecek.


Tür: Aksiyon, Macera, Bağımsız
Yapımcı Geliştirici: Digixart
Yayıncı: Digixart, Ravenscourt

Sürüm Adı: Road_96_Mile_0-FLT
Boyut: 4,5 GB
Bağlantılar: STEAM |



 




Kod:
https://nitroflare.com/view/9A84CCA602FBAB2/flt-road_96_mile_0.iso
https://turb.pw/fk5cscfcumg3/flt-road_96_mile_0.iso.html
https://drop.download/ts5z51k4k3va