Risk of Rain 2 Survivors of the Void-DOGE

Boşluğa Açılan Kapı açıldı! İçerdiği yozlaştırıcı güç, Petrichor V'i yuttu ve gezegeni karanlığa sürükledi. Binlerce yıldır, Void Creatures bizim diyarımızdan onların diyarına eserler alarak baskın hale geldi. Şimdi sizi koleksiyonlarına eklemek istiyorlar.


Arkadaşlarınızı maceraya getirin! Canavarların, seviyelerin ve öğelerin tüm lobide oyun içinde görünmesini sağlamak için Void Survivors'a sahip olmak için yalnızca bir oyuncu gerekir. Survivors of the Void'e sahip olmayan oyuncular, iki yeni kurtulan seçemeyecek veya yeni öğelerin, kayıt defterlerinin veya diğer içeriğin kalıcı olarak kilidini açamayacak.
Yüksek zeminde avantajınızı kullanın. Railgunner'ın birinci şahıs dürbünüyle haritanın dört bir yanından yıkıcı atışlar yapın. Yeniden yüklemelerinizi zamanlayın, zayıf noktaları hedefleyin ve savaş alanını değiştirin. Railgunner, nihai patron katilidir. Kalabalıkları kesmek yerine hedefini tek atışta ortadan kaldırır.
Railgunner'ın konumlandırmasında ve hareketinde ustalaşmak, onun gerçek potansiyelini açığa çıkarır. Gözden kaçmak veya zorlu bir durumdan kurtulmak için bir Sarsıntı Cihazı atın. Survivors of the Void sahipleri için Railgunner'ın kilidi anında açılır.
Yolsuzluğu lehinize çevirin ve Void'in gücünden yararlanın. Bozuk bir komando, yeni güçlerini kontrol etmek ve onlar tarafından tüketilmek arasında kalır. Void Fiend, Void Survivors of the Void'de hayatta kalan ikinci yeni kişidir. Yolsuzluk sizi ele geçirdiğinde, yetenekler kısa bir süre için daha güçlü saldırılara dönüşür.
Düşmanları ışın ve füze seliyle boğ ve yeni hareket olasılıklarında ustalaş. Yozlaşmanıza zaman ayırın, boşluğu kullanın, Void Fiend'i serbest bırakın. Void Survivors of the Void'de yeni bir tehdidi yenerek Void Fiend'in kilidini açın.
Tanıdık eşyaları boz ve yeni güçlerin kilidini aç! 14 Void Öğesinden birini almak, o öğenin tüm normal sürümlerini kalıcı olarak değiştirir. Yolsuzluk güç getirir, ama aynı zamanda değişiklikler de getirir. Artık birçok öğenin bir zamanlar yaptıklarının tam tersini yaptığını göreceksiniz. Void ukulele'nin heyecan verici müziği, kalabalıklar yerine tek tek düşmanları hedefler. Bazı öğeler tamamen farklı bir şey yapar!
Survivors of the Void'de 5 parça ekipman, 4 ay öğesi ve 18 standart öğenin kilidini açın.
Providence'ın yaratıklarının çoğu gevşek ve dünyalarına yönelik bu tehditten heyecan duymuyorlar. Jelatinimsi Gup geri döndü ve Petrichor V'nin uzak noktalarından bazı yeni arkadaşlar getirdi. Bu sevimli turuncu iğrenç şeye dikkat edin, fazla yaklaşın ve sizi uçurumdan sektirebilir.
En güçlü yaratıklar Void'den gelir. Void'e ulaşma yeteneğin onları tehdit ediyor. Bu işgal cevapsız kalmayacak. Sizi yakalamak için devasa güç ve bozuk zihin yapıları gönderildi. Güçlerinin kökenini ortaya çıkarın ve mümkünse savaşı onlara götürün.
Petrichor V'de bilinmeyen yerler keşfedildi! Yeni aşamaları geçin, sırlarını ortaya çıkarın ve Void'e sızın. Aphelian Sanctuary'nin güzel şelalelerini keşfedin, Kükürt Havuzlarının keskin kokusunu içinize çekin ve Sifonlu Orman'da kazara buz pateni yapmanın tadını çıkarın.


Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı
GeliÅŸtirici: Hopoo Games
Yayımcı: Gearbox Publishing

Sürüm Adı: Risk.of.Rain.2.Survivors.of.the.Void-DOGE
Boyut: 1.8 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/56443D42F613889/wow-risk.of.rain.2.survivors.of.the.void.iso
https://drop.download/lysxka3h4tyt/wow-risk.of.rain.2.survivors.of.the.void.iso
https://turb.cc/o6pd6x32qg7m/wow-risk.of.rain.2.survivors.of.the.void.iso.html