Red Solstice 2 Survivors Condatis Group v2.44-FLT

Her grubun, özellikle Condatis Grubu'nun kendi sırları vardır. Condatis Arcadian Hükümeti için çalışan güçlü bir medyum olan Marshal olarak oynayacaksınız. Akıl hocanız Zoey Peyton'ın rehberliğinde, Saffron'un ordusu olan STROL virüsüyle savaşacak ve Hunter'ın yeni mutasyonlarıyla karşılaşacaksınız.


Ancak Condatis asla yalnız değildir! Riles'ın VLAK HQ'sunda Mars yüzeyinde seyahat ederken Riles ve ekibi de size katılacak.
Hepimiz Öleceğiz!
(Lütfen dikkat, başka bir oyuncunun Condatis Group içeriğine sahip olmadan katılabilirsiniz. Ancak DLC'ye sahip olmadan bir Condatis Group kampanyasına ev sahipliği yapamazsınız.)
YENİ İÇERİK:


  • YENÄ° KAMPANYA HÄ°KAYESÄ°
    Yeni ve eski karakterler ve ayarlarla yeni bir hikaye dizisini deneyimleyin. Mareşal rolünü üstlenin ve herhangi bir şekilde hayatta kalın.
  • PSÄ°ÅŸik SINIF
    Bir medyum olun ve düşmanlarınızı yeni ve ilginç şekillerde yok edin! Nesneleri fırlatmaktan, düşmanları ışınlamaktan ve düşmanlarınızı psionik patlatmaktan, zihniniz sizin silahınızdır.
  • PLATOONS
    Condatis grubu asla yalnız değildir! Gelişmiş silah ve teçhizattan yoksun olabilirler, ancak sayıları var! Medyum sınıfı olarak yanınızda savaşmak için asker çağırın ve ayrıca sayılarınızı güçlendirmeye yardımcı olmak için kampanyadaki çeşitli yükseltmelerle.
  • AVCILAR
    Gölgelerde pusuya yatıp her hareketinizi izliyorlar. Tüm yeni avcı sınıfı düşmanlarına karşı savaşın ve hayatta kalın!
  • VLAK HQ
    Savaşı kazanmak için değil, hayatta kalmak için buradasınız. Yeni VLAK HQ tamircisi ile hareket halinde kalın. Ancak, dünya haritasından savaş katmanına kadar, Karargahınız takip edecek ve hasar alacaktır.

Tür: Aksiyon, RYO, Strateji
GeliÅŸtirici: Ironward
Yayımcı: 505 Games

Sürüm Adı: Red_Solstice_2_Survivors_Condatis_Group_v2.44-FLT
Boyut: 4.8 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:

https://nitro.download/view/75AF16CA80AA8B8/flt-red_solstice_2_survivors_condatis_group_v2.44.iso
https://drop.download/hcbc807apj7r/flt-red_solstice_2_survivors_condatis_group_v2.44.iso
https://turb.cc/37d55td8g3nd/flt-red_solstice_2_survivors_condatis_group_v2.44.iso.html