Police Simulator Patrol Officers-RUNE

Brighton'a hoş geldiniz! Bu hayali Amerikan şehrinin polis gücüne katılın ve bir Polis Memurunun günlük yaşamını deneyimleyin. İhlalleri gerekçe göstererek ve park cezaları dağıtarak başlayın, ardından daha fazla sorumluluk üstlenmeye doğru ilerleyin. Brighton topluluğunun bir parçası olun, mahallenizi tanıyın ve vardiyanız sırasında suçla savaşmak için günlük polis işlerini yürütün. Her zaman sert ama adil olun: yasalara saygı duyun ve daha fazla mahalle, bölge ve görevin kilidini açmak için daha fazla deneyim kazanın.
POLİS SİMÜLATÖRÜ: PATROL OFFICERS, trafik akışını ve araba kazalarını ve vardiyanız sırasında rastgele ortaya çıkabilecek acil durumları organik olarak oluşturan dinamik bir trafik sistemi içerir. Bir an önce tepki vermeye hazır olun! Brighton Açık Dünyasında, devriyeleriniz için mahalleleri seçebilecek ve onları güvende tutabileceksiniz. Her biri birkaç mahalleye sahip üç benzersiz bölgede devriye gezin. Downtown'ın yüksek binalarından Brickston'ın tarihi binalarına kadar her birinin ayrı bir havası var.


İlerleme ve yeni bölgelerin kilidinin açılmasıyla birlikte ek görevler de ortaya çıkacak. Biletleme göreviyle ve yanlış park edilmiş arabaları bularak başlayın, ancak gözünüzün önünde meydana gelebilecek kazalarla ilgilenmeye hazır olun. Yaşayan ve nefes alan bir şehirde çok farklı görevlerle karşılaşılabilir. Yerel parkta yapılan uyuşturucu ticaretini durdurun veya duvarları yasa dışı bir şekilde etiketleyen grafiti püskürtücüleri kovalayın. Her şeye hazırlıklı olun - bu sadece bir otobüs durağını tıkayan bir araba olsa bile. Her görev senin sorumluluğunda.
Sezgi Sistemi ile polis memurunuz, tanık sorgulamaları sırasında durumları doğru şekilde çözmenize yol açabilecek önemli ipuçları toplayabilecektir, bu nedenle söylenen ve yapılan her şeye dikkat ettiğinizden emin olun. POLİS SİMÜLATÖRÜ: PATROL OFFICERS, en otantik deneyimi arayan deneyimli oyuncular için bir Simülasyon modu ve Brighton sokaklarında daha rahat bir devriye gezmek isteyenler için rahat bir mod sunar.

  • Organik olarak kazalara, hız yapan araçlara, trafik sıkışıklığına ve kırmızı ışıkta geçme gibi diÄŸer trafik ihlallerine ve daha fazlasına neden olan trafik sistemi
  • Her biri kendine özgü yeteneklere sahip birkaç mahalleye sahip üç bölge
  • Araba kazalarından park düzenlemelerine, acil çaÄŸrılardan uyuÅŸturucu satıcılarını veya grafiti püskürtücüleri bulmaya kadar çeÅŸitli görevler
  • Bölgelerin, arabaların ve modların kilidini açmak için ilerleme (Standart ve Açık Devriye)
  • Basit EÄŸlence ve Simülasyon oyun modları
  • Sezgi Sistemi
  • Tek ve Çok Oyunculu modlar
  • Polis üniforması ve araba dokuları için modlama desteÄŸi

Tür: Simülasyon
GeliÅŸtirici: Aesir Interactive
Yayıncı: astragon Entertainment

Sürüm Adı: Police.Simulator.Patrol.Officers-RUNE
Boyut: 4.2 GB
Bağlantılar: STEAM |



 




Kod:
https://nitroflare.com/view/B293E24491928C0/rune-police.simulator.patrol.officers.iso
https://trbbt.net/6770sxx249va/rune-police.simulator.patrol.officers.iso.html
https://drop.download/bcsb4p545kl9