Pickleball Smash-TENOKE


Pickleball heyecanını daha önce hiç olmadığı gibi yaşayın! Tek oyunculu modda becerilerinizi geliştirin veya her maçın bir beceri, strateji ve çeviklik testi olduğu çok oyunculu eğlencede arkadaşlarınıza meydan okuyun. Pickleball Smash'in heyecan verici dünyasında zafere giden yolda servis atmaya, dinklemeye ve parçalamaya hazır olun. Isıyı kaldırabilir misin?
Temel Oyun Özellikleri:
- Al ve Oyna Eğlencesi – Tekler veya çiftler müsabakalarında yapay zekaya karşı hızlı gösteri maçlarıyla doğrudan eğlencenin içine girin.

- Turnuva Grupları - En iyinin en iyisi olma yolunda becerilerinizi mükemmelleştirmek için zorlu Pickleball Turnuvalarına katılın.
- Şampiyonunuzu Kişiselleştirin: Şampiyon karakterinizi kişiselleştirerek tarzınızı ve kişiliğinizi ifade ederken zafere hazırlanın. Sizi sahada farklılaştıracak benzersiz bir görünüm yaratmak için çok çeşitli kıyafetlerin, küreklerin ve aksesuarların kilidini açın.


- Arkadaşlarınız ve Ailenizle Yarışın! – 4 oyuncuya kadar yerel çok oyunculu modda aileniz ve arkadaşlarınızla rekabetçi eğlence sunun.
- Mini Oyunlar, Büyük Etki – Deneyimi karıştırırken aynı zamanda sporun belirli tekniklerini, temel mekaniklerini ve yönlerini mükemmelleştirmenize olanak tanıyan zorlu mini oyunlarla eğlenin.


Tür: Spor
GeliÅŸtirici: 1PXL Games
Yayımcı: GameMill Entertainment

Sürüm Adı: Pickleball.Smash-TENOKE
Boyut: 1021,2 MB
Bağlantılar: STEAM |


 




Kod:
https://trbbt.net/3516wcmcqy98/tenoke-pickleball.smash.iso.html
https://nitroflare.com/view/6AC493FF7D72F71/tenoke-pickleball.smash.iso
https://drop.download/dzvwf6vnqu2f