Phoenix Point Complete Edition-SKIDROW

Phoenix Point, X-COM'un yaratıcısının beğeni toplayan strateji oyunudur, şimdi Steam Workshop desteği ile!
Dünya istila edildi. Mutasyona uğrayan, uzaylı bir tehdit insanlığın son kalıntılarını tehdit ediyor. Sadece yeryüzünde kalan en iyi beyinlerin ve en cesur askerlerin gizli bir organizasyonu olan Phoenix Projesi, istilayı püskürtebilir ve kaçınılmaz olanı tersine çevirebilir. Phoenix Projesi liderlik için size bakıyor. Yeni teknolojiler araştırın ve geliştirin, harap olmuş bir dünyayı keşfedin, üslerinizi inşa edin, kaynakları yönetin ve savaş alanına hükmedin.
Sadece unutmayın: orada yalnız değilsiniz. Korporatist New Jericho, kararsız Synedrion ve Anu'nun fanatik Müritleri de dahil olmak üzere fraksiyonların yanı sıra çeşitli alt fraksiyonların kendi değerleri, hedefleri ve Pandoralılar hakkındaki görüşleri vardır. Phoenix Point'in diplomasi sistemi aracılığıyla bu gruplarla çalışın, onlardan ihtiyacınız olanı çalmak için hile kullanın ya da askeri güçle etrafınızı ezin. Ne seçerseniz seçin, zafer kolay olmayacak.


Phoenix Noktası Özellikleri:

  • Tonlarca İçerik: Modlara abone olmak ve modları etkinleÅŸtirmek, mevcut modları deÄŸiÅŸtirmek ve oyununuzu oynamak istediÄŸiniz ÅŸekilde ayarlamak için Steam Workshop desteÄŸi dahil olmak üzere topluluÄŸumuz tarafından önerilen güncellemeler, yükseltmeler, düzeltmeler ve yeni içerik iki yılı aÅŸkın süredir. Yeni benzersiz kampanyalar oluÅŸturmak için örnek 'Özel Kampanya' modumuzu deneyin.
  • Mutasyona UÄŸrayan Uzaylı Tehdidi: Taktiklerinize uyum saÄŸlayan ve ekibiniz daha güçlü ve teknolojik olarak geliÅŸmiÅŸ olsa bile hiç ara vermeyen, sürekli deÄŸiÅŸen bir uzaylı tehdidiyle yüzleÅŸin.
  • Pandoravirüsün Sırlarını KeÅŸfedin: Oyuncunun yalnızca birkaç oyun yoluyla ortaya çıkarabileceÄŸi birden fazla sonla tamamlanmış karmaşık bir anlatı ile meÅŸgul olun. Mutantların, Pandoravirüs'ün ve Phoenix Point'in kendisinin kökenlerini öğrenirken gizli bir tarihi keÅŸfedin, araÅŸtırın ve keÅŸfedin.
  • Diplomatik Ä°liÅŸkileri Yönetin: Phoenix Projesi, Dünya'yı geri almaya çalışan tek kuruluÅŸ deÄŸil. Militarist Yeni Jericho, Anu'nun mistik Müritleri ve Synedrion'un teknoloji tutkunlarının tümü, iÅŸbirliÄŸi için benzersiz ödüller ve muhalefet için tehditler sunar. Onlarla nasıl baÅŸa çıkacağınıza, hatta onlarla nasıl baÅŸa çıkacağınıza karar vermek size kalmış.
  • SavaÅŸ Alanında NiÅŸan Alın: Birimleri donatmaya ve komuta etmeye ek olarak Phoenix Point, benzersiz bir serbest niÅŸan alma sistemi ile savaÅŸta askerinizin atışlarını doÄŸrudan kontrol etmenizi saÄŸlar. Düşmanın zayıf noktalarını, silahlarını veya deÄŸerli eÅŸyalarını hedefleyin ya da sadece merkezi kütleye gidin.
  • Klasik Soylu Yeni Nesil Teknoloji: Phoenix Point, 1990'larda X-COM serisinin yaratıcısı Julian Gollop tarafından tasarlandı. Görselleri, teknolojiyi ve sistemleri modern standartlara güncellerken X-COM'un temel deÄŸerlerini entegre etmek Phoenix Point'i sınıfının en iyisi yaptı.

Tür: RYO, Strateji
GeliÅŸtirici: Snapshot Games Inc.
Yayımcı: Snapshot Games Inc.

Sürüm Adı: Phoenix.Point.Complete.Edition-SKIDROW
Boyut: 20.9 GB
Bağlantılar: STEAM |




Kod:
https://nitro.download/view/882D49057E8AE9D/sr-phoenixpointcompleteedition.iso
https://drop.download/lnhy9cvl6d9b/sr-phoenixpointcompleteedition.iso
https://turb.pw/7s264i4yyigd/sr-phoenixpointcompleteedition.iso.html