Pathfinder Wrath of the Righteous Through the Ashes-FLT

Siz Şövalye Komutanı efsanevi zafere götürürken, Kenabres'in yanan sokaklarındaki sıradan insanlar hayatta kalmak için ellerinden geleni yapıyorlardı. Savaşı sıradan şehir sakinlerinin gözünden görün ve kahraman olmak için efsanevi bir şampiyon olmanıza gerek olmadığını kanıtlayın. Küçük bir grup kasaba halkını esaretten güvenli bir sığınağa götürün. Kimi kurtaracaksın? Kimi feda edeceksin? Ve ana kampanyanın kahramanları Worldwound'un hangi korkunç sırlarını gözden kaçırdı?


Hikâyeyi Keşfedin
Yolunuz sizi, Abyss'e açılan bir yarığın tüm ülkede her şeyi tüketen terörü serbest bıraktığı Worldwound'a götürecek. Bir asırdan fazla bir süredir komşu milletler korkusuzca savaştı, düşmanı geri püskürtmeye çalıştı ama pek bir faydası olmadı.

Şimdi, bu çatışmaya bir son verme şansınız var, ancak kurtuluşa giden yol kesin olmaktan çok uzak. Asil şövalyeler tarafından desteklenen parlayan bir melek olacak mısın? Ya da köleliğinizde ölümsüz ölümsüz orduları olan güçlü bir büyücü mü? Yoksa tamamen başka bir şey mi? Ordunu yönet ve güçlü iblis lordlarına meydan oku. Haçlı seferiniz, sizi ve dünyanın kendisini sonsuza dek değiştirecek bir olaylar zincirini harekete geçirecek.
KAHRAMANI,
KENDİ YOLUNU OYNAYIN Pathfinder First Edition kural setinin esnekliği, zenginliği ve derinliği ile hayal edebileceğiniz herhangi bir karakteri yaratın. Kişisel oyun tarzınıza uygun 25 sınıf, 12 karakter yarışı ve binden fazla büyü, yetenek ve yetenek arasından seçim yapın.

HER SEÇİM İÇİN BİR SONUÇ
Kararlarınız her zamankinden daha fazla ağırlığa sahip. Hedefiniz açık, ancak ona giden kendi yolunuzu oluşturmalısınız. Kim ölecek, kim yaşayacak? Kim kalacak, kim gidecek? Seçimlerinizi yapın ve çevrenizdeki dünyanın değiştiğini izleyin.

YENÄ° BÄ°R MÃœCADELE YOLU
Düşmanlarınızı öldürürken iki savaş modunun keyfini çıkarın - duraklamalı gerçek zamanlı veya sıra tabanlı. Bunlar arasında anında geçiş yapın, böylece her şeyi istediğiniz kadar yavaş veya hızlı bir şekilde alabilirsiniz. Eşsiz Pathfinder kural seti, atlı savaş gibi gelişmiş savaş manevraları gerçekleştirmenize de olanak tanır. Onları akıllıca kullanın!

PARTÄ°NÄ°ZÄ° TOPLAYIN
10'dan fazla benzersiz arkadaştan oluşan bir kadro, amacınıza katılmaya hazır. Onların güvenini ve saygısını kazanın ve önünüzde hangi tehlikeler olursa olsun arkanızda olacaklardır. Ve eğer onların kötü tarafına geçersen, şey... Belki de yolların ayrılma zamanı gelmiştir.

HALKLI SEFERÄ°NE
LİDERLİK Ülkeyi şeytani belasından temizlemek için bir maceracı grubundan çok daha fazlasına ihtiyacınız olacak. Haçlıların komutasını elinize alın ve onları zafere götürün - hem savaşı yukarıdan kontrol eden bir stratejist olarak hem de yeni bir taktik savaş modunda bir saha komutanı olarak.

YOLUNUZU SEÇİN
Dokuz benzersiz Efsanevi Yolu keşfedin: olağanüstü yetenekler elde edin ve sıradaki her şeyi şekillendirin. Kararlarınız sizi göksel bir Melek, azgın bir İblis, güçlü bir Lich, kurnaz bir Düzenbaz, uhrevi bir Aeon, asi bir Azata, bilge bir Altın Ejderha, Yürüyen doyumsuz bir Sürüye dönüştürebilir - ya da ölümlü kalarak zorlu yolda yürüyebilir. yaşayan bir Efsane olmak.



Tür: Macera, Bağımsız Yapımcı, RYO, Strateji
GeliÅŸtirici: Owlcat Games
Yayımcı: META Publishing, Owlcat Games

Sürüm Adı: Pathfinder_Wrath_of_the_Righteous_Through_the_Ashe s-FLT
Boyut: 25.4 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/969FABC3921A0C1/flt-pathfinder_wrath_of_the_righteous_through_the_ashes.iso
https://drop.download/v3b7a08qlx2x/flt-pathfinder_wrath_of_the_righteous_through_the_ashes.iso
https://turb.cc/y14ejxu62y9p/flt-pathfinder_wrath_of_the_righteous_through_the_ashes.iso.html