PARANOID v1.1-Razor1911

PSİKEDELİK KORKU HİKAYESİ
Oyun, tüm ailesini gizemli koşullar altında kaybeden 31 yaşındaki Patrick Calman'ın hikayesini anlatıyor; ebeveynleri acımasız bir şekilde öldü ve kız kardeşi bilinmeyen nedenlerle aniden ortadan kayboldu.
Sevdiklerini kaybetmenin travması Patrick'in ruhunu paramparça etti ve kendi dairesini onun için hapishaneye çevirdi. Patrick'in ailesinden hayatta kalan tek kişi, 10 yıldan fazla bir süre önce ortadan kaybolan kız kardeşidir.
Bir gün Patrick bir telefon alır ve ahizedeki ses kız kardeşine aitmiş gibi görünür. Bu onun gelişini duyuruyor; ortadan kaybolmasından birkaç yıl sonra.

Paranoid Şizofreni hastası olan kahramanımız zor bir karar vermek zorunda kalacak; ilaçsız evde kalıp komşusunun karanlık sırrını ortaya çıkarmak mı? Yoksa ilacı alıp, on yıl aradan sonra ilk kez yaşam belirtisi veren kayıp kız kardeşinin yanına mı gitmeli?
Ana karakterin yaşadığı tüm çılgın teoriler arasında en doğru olanı bu gibi görünüyor. Patrick'in rüyalarına giren komşu karanlık bir sır saklıyor olabilir mi? O gerçekte kim ve neden onu aklından çıkaramıyor? Gerçekten var mı ve bu sorunun cevabını gerçekten bilmek istiyor muyuz?


AYAR:
Paranoid aksiyonu 80'lerin sonlarında geçiyordu; bu, hem oynanış olasılıkları hem de korkutucu, düşman yaratıklarla dolu gerçekçi mekanlarda iletişim kurmanın getirdiği sürüklenme anlamına geliyor.
Vahşi cinayet sahnelerine tanık olun ve travmatik geçmişiniz ve geleceğiniz hakkındaki gerçeği ortaya çıkarın.

ÖZELLİKLER:
● İki anlatım yolu
● Dinamik, yoğun ve acımasız dövüş
● Silahlara ve çevreye göre infazlar
● Yakın dövüş silahları ve silahlar
● Bulmacalar
● Paranoya ve gerçeklik arasında denge
● Korkunç düşmanlar
● Psikolojik korkuyu aksiyon ve hayatta kalma ile birleştiren çok iş parçacıklı bir hikaye
● Gerçekçi görseller
● Psikoz ve gerçeküstücülüğü karıştıran rahatsız edici atmosfer



Tür: Aksiyon, Macera
Geliştirici: Team Mental
Yayımcı: Team Mental

Sürüm Adı: PARANOID_v1.1-Razor1911
Boyut: 23,5 GB
Bağlantılar: STEAM |

 




Kod:

https://drop.download/989s58fuc1ts