NieR Automata Game of the YoRHa Edition-CODEX

NieR: Automata, android 2B, 9S ve A2'nin hikayesini ve güçlü makineler tarafından istila edilen makine güdümlü distopyayı geri almak için verdikleri mücadeleyi anlatıyor.


İnsanlık, başka bir dünyadan gelen mekanik varlıklar tarafından Dünya'dan sürüldü. Gezegeni geri almak için son bir çaba olarak, insan direnişi işgalcileri yok etmek için bir android asker kuvveti gönderir. Şimdi, makineler ve androidler arasındaki savaş tüm şiddetiyle devam ediyor... Yakında dünyanın uzun zamandır unutulmuş bir gerçeğini ortaya çıkarabilecek bir savaş.
Ana Özellikler:

  • Aksiyon Dolu Savaşlar – Oyuncular, çeşitli açık alan haritalarında düşman ordularına ve zorlu patronlara karşı savaşta yakın dövüş ve menzilli saldırılar arasında geçiş yapacak. Sıkı kontroller ve inanılmaz akıcı dövüş, yeni başlayanlar için öğrenmesi kolayken, daha deneyimli aksiyon oyuncuları için bolca derinlik sunuyor. Oyuncular, hafif ve ağır saldırıları birleştiren yüksek hızlı savaş eylemleri gerçekleştirebilir ve düşmanlardan hız ve stil ile kaçarken bir silah cephaneliği arasında geçiş yapabilir.
  • Güzelce Issız Açık Dünya - Oyun, alan yüklemesi olmadan, akıldan çıkmayan güzel manzaraları ve yerleri sorunsuz bir şekilde birleştirir. Ortamlar 60 fps'de işleniyor ve ana hikayeye ek olarak çok sayıda alt olay içeriyor.
  • Ustalıkla Hazırlanmış Hikaye ve Karakterler - NieR: Automata, 2B, 9S ve A2 androidlerinin hikayesini ve makine yaşam formları olarak bilinen güçlü silahların istila ettiği makine güdümlü bir distopyayı geri almak için yaptıkları vahşi savaşını anlatıyor.
  • Bir RPG'nin Unsurları - Oyuncular çeşitli silah türleri elde edecek, savaşta seviye atlayacak, yeni dövüş becerileri öğrenecek ve kendi oyun tarzlarına hitap eden bir teçhizatı özelleştirecekler.
  • Pod Destek Sistemini Savaşın İçinde ve Dışında Yardım Etmek İçin Kullanın – Podlar düşmana hem manuel hem de kilitli modlarda saldırabilir. Ayrıca, oyuncunun havada süzülmesine izin vermek gibi savaşın dışında da yardımcı olabilirler. Bölmeler, yeni saldırı yöntemleri ve varyasyonları da dahil olmak üzere yükseltmelerle oyun boyunca geliştirilebilir.
  • Yeni Başlayanlar İçin “Otomatik Mod” Mevcut – Acemi oyuncular, kolay saldırılar ve kaçınmalar için “Otomatik Mod”u seçebilir.

Tür: Aksiyon, RYO
Geliştirici: Square Enix, PlatinumGames Inc.
Yayımcı: Square Enix

Sürüm Adı: NieR.Automata.Game.of.the.YoRHa.Edition-CODEX
Boyut: 27.8 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/77AE361ED06DEAB/codex-nier.automata.game.of.the.yorha.edition.iso
https://drop.download/avvjq1ybws4k/codex-nier.automata.game.of.the.yorha.edition.iso
https://turb.cc/natufbddk8xn/codex-nier.automata.game.of.the.yorha.edition.iso.html
https://rg.to/file/372bf4f2c937de9784aeea056ae4a699/codex-nier.automata.game.of.the.yorha.edition.iso.html