NERO-SKIDROW

Nero, oyuncunun büyük haritalarda sürükleyici bir tek oyunculu sefere katılmasını sağlayan gizli bir aksiyon nişancı oyunudur. Düşman bölgelerinin derinliklerinde gizlenmiş hedeflerinizi takip edin ve ortadan kaldırın ve emrinizde olan tüm araçlarla ağır korunan askeri üsleri sabote edin. Nero, oyuncunun Stealth Action türünde yeni bir boyut yaratan bir Güney Asya savaş kahramanının anlatılmamış kurgusal hikayesini yaşamasına izin veriyor.


Tamamen kurgusal bir hikayeye ve karakterlere dayanan NERO, özel bir göreve çıkmış bir adamın sürükleyici hikayesini anlatıyor. Efsanevi keskin nişancı Nero olarak oynayan oyuncu, çeşitli yerlere sızacak ve sürekli değişen zorluklarla karşılaşacak. Bu görevlerin üstesinden gelmek için taktiksel düşünme, gizli yaklaşım veya uzun atışlar kullanmak bir zorunluluk olacaktır. Oyuncu, düşmanları alt etmek için birden fazla yaklaşım kullanma özgürlüğüne sahip olacak.

Nero, oyuncunun, -> 4 zorluk seviyesiyle Heyecan Verici Gizlilik ve Üçüncü Kişi atış oyunu
-> Şık Keskin Nişancı aksiyonu ve Bullet Time
-> Tercih edilen oyunu derinleştirmek için Beceri yükseltme sistemleri ->
ile dolu bir kampanya modunda açılmış bir hikayeye dalmasına izin verdi. Güney Asya Bölgesi'ndeki gerçek yaşam sahnelerinden ilham alan çeşitli ortamlar, şimşek ve hava durumu içeren haritalar.
-> Oyun, sinematik ve komik ara sahneler içinde tamamen sesli ve altyazılı hikaye.
-> Keşfetmeyi teşvik etmek için hikaye bilgisi ve bonus puan toplamak için gizli oyun nesneleri.
-> Tekrar oynatma yeteneği sağlamak için görev puanı ve sıralaması.

Nero'yu yaratmak için üç uzun yıl boyunca çok çalışmamız ve kendimizi adamamız gerekti. Güney Asya'daki isimsiz savaş kahramanlarının kahramanlığını çoğaltan bir oyun yaratma ortak vizyonu bizi oldukça motive etti.
Arimac'taki inanılmaz proje ekiplerimiz birden fazla platformda (Mobil, AR, VR, XR oyun aktivasyonları ve 500'den fazla başlığa sahip reklam oyunları) uzmanlığa sahiptir ve Nero, kendi geliştirdiğimiz ve yayınladığımız ilk büyük projemizdir.
NERO'yu geliştirirken heyecan verici bir zaman geçirdik ve umarız siz de oynarken aynı keyfi yaşarsınız!


Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı
GeliÅŸtirici: Arimac Lanka Private Limited
Yayımcı: Arimac Lanka Private Limited

Yayın Adı: NERO-SKIDROW
Boyut: 10.9 GB
Bağlantılar: STEAM |




Kod:

https://nitro.download/view/FD6C137E4A25BBC/sr-nero.iso
https://drop.download/v5ed6c7lyt8z/sr-nero.iso
https://turb.pw/70m3fjobf8vp/sr-nero.iso.html