Nemezis Mysterious Journey III-CODEX

Seyahat et ve keÅŸfet
Bu, göz kamaştırıcı güzellikte, egzotik, çok katmanlı ve gizemli bir ekosistem olan Regilus gezegenidir. Sömürge sendikalarının ve özel kaşiflerin bunun için savaşmasına şaşmamalı. Sonunda, Regilus'ta bulunan doğal tortular ve mineraller vahası, savaşmak için çok küçük kabul edildi ve daha fazla düşmanlık olmadan, çeşitli Işınlanma Seyahat Acenteleri burayı benzersiz bir turistik cazibe merkezine dönüştürdü.
uzayda kaybolmak
Nemezis: Mysterious Journey III, iki turistin – Bogard ve Amia – kendilerini bir dizi gizemli olayın içinde buldukları, sayısız zeka oyunları içeren bir bulmaca macera oyunudur. Kahramanlar birbirinden ayrılmıştır ve birbirlerini bulmak için davranışları her geçen dakika daha grotesk hale gelen bir rehbere güvenmek zorundadırlar.


Arkadaşını bul
Regilus'taki maceraları sırasında, kahramanlar yedi farklı yeri ziyaret edecekler - her biri tamamen yeni bir sanatsal deneyim. Bogard ve Amia, birbirlerini bulmak için farklı karmaşıklık seviyelerine sahip birçok ilginç bulmacayı çözmek zorundadır. Nemezis: Mysterious Journey III, oldukça oyuncu dostu bir oyundur. Bu tür oyunlardaki deneyiminize uygun bir bulmaca zorluk seviyesi seçin. Ayrıca, tavsiyeleri birçok durumda çok önemli olabilecek bir dijital rehbere de erişebileceksiniz. Ama güvenebileceğinden emin misin?
Oyunun yaratıcısı ve bulmaca tasarımcısı, AD 2044, Reah ve Schizm serisi gibi eleştirmenlerce beğenilen macera oyunlarının yaratıcısı olan efsanevi Roland Pantoła'dır.
Oyun özellikleri:
- Gerçekleri hızlı bir şekilde ilişkilendirme ve soyut düşünme yeteneğinizi test edecek ilgi çekici ve sürükleyici bulmacalar.
– Regilus gezegeninde karanlık ve şaşırtıcı derecede güzel bir ekosistem.
– Mükemmel yazılmış, derin karakterler.
– Finali, türün en deneyimli hayranlarını bile şaşırtacak, etkileyici ve heyecan verici bir hikaye.
– Zor durumlarda ve deneyiminize uygun çoklu zorluk seviyelerinde size yardımcı olacak dijital bir rehber.



Tür: Aksiyon, Macera, Basit Eğlence, Bağımsız Yapımcı, Simülasyon
GeliÅŸtirici: Detalion Games SA
Yayımcı: PlayWay SA, Detalion Games SA

Yayın Adı: Nemezis.Mysterious.Journey.III-CODEX
Boyut: 11.2 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:

https://nitro.download/view/5C95A43DC63AE7E/codex-nemezis.mysterious.journey.iii.iso
https://drop.download/1mz5jlxog2ik/codex-nemezis.mysterious.journey.iii.iso
https://turb.cc/53i4hwm9nc26/codex-nemezis.mysterious.journey.iii.iso.html
https://rg.to/file/e1e6e070b6e6b2fcbe5d8e21e0114d55/codex-nemezis.mysterious.journey.iii.iso.html