MXGP 2021 Resmi Motokros Video Oyunu-CODEX

Motocross'un tüm gücü sizin elinizde: Yeni MXGP 2021 sonunda burada!
Resmi MXGP video oyunu size neyden yapıldığını göstermeye hazır: motorlarınızı ısıtın ve şimdiye kadarki en gerçekçi, heyecan verici iki tekerlekli deneyime hazır olun!



KARÄ°YER
Kaskınızı takın, bisikletinize atlayın ve gerçek bir MXGP şampiyonu olma yolunda tam gaz ilerleyin. Yeni kariyer modunda MX2 kategorisinden başlayarak kendi takımınızı oluşturabilir veya resmi bir takıma katılmayı seçebilirsiniz. Kariyer sonuçlarınız, oyunun ilerlemesini ve ayrıca takımlar ve sponsorlarla imzalayabileceğiniz sözleşmeleri etkileyecektir.


GERÇEKTE KAYIP MXGP 2021'de her şey o kadar gerçekçi ki, kafanız karışmak kolay. 40'tan fazla sürücü, ayrıca resmi MXGP ve MX2 2021 sezon bisikletleri ve takımları. Sponsorlar, aksesuarlar ve tüm 2021 şampiyona pistleri.

Ayrıca geçmiş yarışmalardan üç ikonik parça:
Ottobiano (Ä°talya), Ernee (Fransa) ve Leon (Meksika).

MXGP 2021 ile ekran karşısında izlemek yerine bisikletinizi sürüyormuş gibi hissedeceksiniz!
EÄžLENCE ÃœZERÄ°NDE Ä°ZÄ°NÄ°ZÄ° YARATIN
Pist düzenleyici ile hayal gücünüzü serbest bırakarak hayallerinizi gerçekleştirin: arazi türünü seçin, parkuru inşa edin ve hayalinizdeki parkurun her yönünü özelleştirin. Çılgın başarılarınızı çevrimiçi paylaşın ve diğer oyuncular tarafından oluşturulan en heyecan verici parçaları indirin.

SINIRSIZ ÖZELLEŞTİRME
100'den fazla özgün markayla, motosikletler ve sürücüler için sonsuz sayıda olası özelleştirme kombinasyonu vardır. Motocross'ta iz bırakın ve oyuna kendi özel dokunuşunuzu ekleyin!

PLAYGROUND 2.0
Harika bir yeni Oyun Alanı, yeni manzaraları keşfetmenize ve sürüş becerilerinizi geliştirmenize olanak tanır. Waypoint modunda sırayla birden fazla kontrol noktası yerleştirerek kendi rotanızı oluşturabilirsiniz: çevrimiçi olarak yarışın ve arkadaşlarınıza meydan okuyun.

ÇOK OYUNCULU
Çevrimiçi yarışmalar yeni ufuklar kazanıyor: artık rakiplerinize özel pistlerde meydan okuyabilirsiniz. Ayrıca Yarış Direktörü modunda kendi etkinliklerinizi oluşturabilir ve diğer oyuncularla etkileşime geçebilirsiniz. Meydan okumaya hazır mısın?



Tür: Yarış, Simülasyon, Spor
GeliÅŸtirici: Milestone Srl
Yayımcı: Milestone Srl

Sürüm Adı: MXGP.2021.The.Official.Motocross.Videogame-CODEX
Boyut: 16 GB
Bağlantılar: STEAM |




Kod:
https://nitro.download/view/1C18CEAC5AA7979/codex-mxgp.2021.the.official.motocross.videogame.iso
https://drop.download/vtsfgke2fimf/codex-mxgp.2021.the.official.motocross.videogame.iso
https://turb.cc/simbkfhrdogm/codex-mxgp.2021.the.official.motocross.videogame.iso.html
https://rg.to/file/97db5fe7a3d9bacb5ae37dd5a5a09eb2/codex-mxgp.2021.the.official.motocross.videogame.iso.html