Mount and Blade II Bannerlord v1.1.6-FLT


Borular çalıyor, kuzgunlar toplanıyor. Bir imparatorluk iç savaşla parçalanıyor. Sınırlarının ötesinde yeni krallıklar yükseliyor. Kılıcını kuşan, zırhını kuşan, takipçilerini çağır ve Kalradya'nın savaş alanlarında zafer kazanmak için ileri atla. Hegemonyanızı kurun ve eskinin küllerinden yeni bir dünya yaratın.
Mount & Blade II: Bannerlord, büyük beğeni toplayan orta çağ savaş simülatörü ve rol yapma oyunu Mount & Blade: Warband'ın heyecanla beklenen devamıdır.
Hiçbir oyunun aynı olmadığı geniş bir Orta Çağ sanal alanında keşfederken, baskın yaparken ve fethederken oyun tarzınıza uygun bir karakter yaratın ve geliştirin.


Kalradya'nın soyluları arasında klanınızı kurmaya çalışırken ordular yetiştirin, siyasetle uğraşın, ticaret yapın, silahlar üretin, yoldaşlar toplayın ve derebeyliğinizi yönetin.
Mount & Blade'in derin ama sezgisel beceri tabanlı yönsel savaş sistemini kullanarak devasa gerçek zamanlı savaşlarda birinci veya üçüncü şahıs olarak birliklerinizin yanında komuta edin ve savaşın.
Sıralı eşleştirme ve sıradan oyun modları da dahil olmak üzere çok oyunculu PvP'de dünyanın her yerinden oyunculara karşı savaş becerilerinizi test edin veya Mount & Blade II: Dedicated Server dosyalarıyla kendi sunucunuzu barındırın.
Mount & Blade II: Bannerlord - Modding Kit'i kullanarak oyunu özelleştirin ve tamamen farklı bir macera yaşayın ve yaratımlarınızı Steam Workshop aracılığıyla başkalarıyla paylaşın.


Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, RYO, Simülasyon, Strateji
GeliÅŸtirici: TaleWorlds Entertainment
Yayımcı: TaleWorlds Entertainment

Sürüm Adı: Mount_and_Blade_II_Bannerlord_v1.1.6-FLT
Boyut: 36,2 GB
Bağlantılar: STEAM |






 



Kod:
https://trbbt.net/sa0xa2nulnh7/flt-mount_and_blade_ii_bannerlord_v1.1.6.iso.html
https://nitroflare.com/view/BFA81E9BA162BFD/flt-mount_and_blade_ii_bannerlord_v1.1.6.iso
https://drop.download/cpcotc86xt45