MotoGP 22-FLT

Motorlar çalışıyor: Şimdiye kadarki en sürükleyici ve otantik MotoGP™ oyun deneyimini yaşayalım.BÜTÜN MOTOGP™ DÜNYASI MotoGP™ sınıflarında ve diğer tüm kategorilerde 2022 sezonunun tüm içeriğini keşfedin.
120'den fazla binici, 20'den fazla resmi pist ve resmi şampiyonanın tüm heyecanı sizi bekliyor.
Ve geçmişe bir adım atmak istiyorsanız, 70'in üzerinde tarihi şampiyon MotoGP™ tarihinin en iyilerini yeniden yaşamanıza izin verecek.DOKUZ SEZON 2009MotoGP™ tarihinin en heyecan verici şampiyonalarından birini yeniden yaşayın!
2009 sezonunun her Grand Prix'si için bir tane olmak üzere 17 Bölüm, önünüzde uzanıyor! Kariyerlerinin zirvesindeyken Rossi, Lorenzo, Stoner ve Pedrosa gibi efsanelerin yerine kendinizi koyun. Her bölümde, dünya şampiyonasının en ikonik anlarını ilk elden yeniden yaşayan farklı zorluklarla karşılaşacaksınız.



Tüm içerikler, her bölümün başında, tamamı olağanüstü Mark Neale tarafından anlatılan ve yönetilen 50 dakikadan fazla gerçek görüntü ile geliştirilecektir.ŞAMPİYONLARIN YAPILDIĞI YER İçinizdeki şampiyonu ortaya çıkarmak için MotoGP™ AKADEMİSİ'ne girin: yeni oyun meydan okumaları aracılığıyla her parkurda en hızlı olmak için ticaretin tüm püf noktalarını öğrenecek.
Kısa oyun seanslarıyla hızla gelişmenize yardımcı olacak yeni eğitimlerle her zaman olmak istediğiniz sürücü olun.EN GERÇEKÇİ OYUN DENEYİMİNİN KEYFİNİ ÇIKARIN VE YARIŞINIZI ÖZELLEŞTİRİN Şimdiye kadarki en gerçekçi ve sürükleyici MotoGP™ deneyimine dalın!
Kahramanlarınızın yüzlerinden resmi çukurların yeniden düzenlenmesine kadar her ayrıntıya daha önce hiç olmadığı kadar özen gösterildi!
MotoGP™ video oyununda kendi dünyanızı yaratın ve daha fazla tarzla sürüş yapın. 5 grafik düzenleyiciyi kullanarak, tasarımlardan binici kıyafetlerine kadar oyunun her görünümünü özelleştirebileceksiniz. YÖNETİM KARİYERİYLE BAŞARINIZI PLANLAYIN! Kendi takımınızı oluşturun veya resmi bir takıma katılın. Personelinizi seçin ve motorunuzu, şasinizi, aerodinamiğinizi ve elektronik aksamınızı iyileştiren motorunuzu geliştirin: oyun deneyiminizin tam kontrolünü elinize alın!

Moto2™ ve Moto3™'te genç bir takım oluşturun: Yeni hedeflere ulaşmak için bir takım yöneticisi, teknik direktör ve bir sürücü kiralayın.YENİ ÇOK OYUNCULU MODU Seride ilk kez, bölünmüş ekran modunda arkadaşlarınıza meydan okuyabileceksiniz. Bu şansı kaçırmayın!


Tür: Yarış, Simülasyon, Spor
Geliştirici: Milestone Srl
Yayımcı: Milestone Srl

Sürüm Adı: MotoGP.22-FLT
Boyut: 26.8 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/C4791ACE271DF39/flt-motogp22.iso
https://drop.download/4fulivk8t4lt/flt-motogp22.iso
https://turb.cc/dz2htrmay96n/flt-motogp22.iso.html