Monster Energy Supercross Resmi Video Oyunu 5-FLT

Serinin yeni bir bölümü nihayet geldiği için bisikletinizin gidonuna sıkıca tutunun. Monster Energy Supercross - The Official Videogame 5'i deneyin ve iç mekan supercross'unun özünü keşfedin! BAŞARINIZI OLUŞTURUN Gerçek bir şampiyon olma yolu burada başlar. Yeni kariyer modu ile zafer kazanmak için iki tekerlekli bisikletlerde becerilerinizi kanıtlamanız gerekecek!
"Vadeli İşlemler" Kategorisindeki ilk yarışları kazanın. 250SX sınıfından başlayarak tekniğinizi bir "Çaylak" olarak geliştirin. Bir sponsorla imzaladıktan sonra ekibinizi oluşturun veya mevcut bir sponsora katılın. 450SX sınıfının kahramanlarına meydan okumak ve nihai başarıya ulaşmak için gerçek bir "Pro" olarak tüm şampiyonanın kapılarını açın. ŞEKİL DEĞERLERİ 5 hazırlık seviyesinden geçerek sürücünüzü formda tutun.


Supercross 5'te antrenman seansları, yarış sonuçları ve yaralanmalar sürücünüzün koşullarını etkiler. Her şeyi kontrol altında tutmaya hazır mısınız? BİLEŞİK Yeni Bileşikte keşfedin, pratik yapın ve performansınızı iyileştirin! Tek başınıza veya 3 arkadaşınızla yapın ya da mevcut 5 harika parkurdan birinde onlara karşı yarışın. PARÇA EDİTÖRÜ Hayal gücünüzü serbest bırakın ve Parkur Düzenleyici ile mükemmel parkuru inşa edin.
Resmi yarışların pistlerinden ilham alan modülleri kullanın ve karıştırın, yarattıklarınızı toplulukla paylaşın ve diğer oyuncular tarafından yapılan pistlerde yarışın. ÇOK OYUNCULUArkadaşlarınızla Supercross 5'in keyfini çıkarmanın tüm yollarını keşfedin.
Yeteneklerinizi test ederek nefes kesici yarışlarda çevrimiçi olarak diğer oyunculara meydan okuyun.
Ve son olarak, çok talep gören Bölünmüş Ekran modu geldi ve son atlamaya çifte meydan okuma sağladı. Eğlence 2 ile çarpılır!E-SPORTE-SPORT, Supercross serisinde art arda ikinci kez onaylandı. Ne için bekliyorsun? Meydan okumayı kabul etmeye hazır mısın?



Tür: Yarış, Simülasyon, Spor
GeliÅŸtirici: Milestone Srl
Yayımcı: Milestone Srl

Sürüm Adı: Monster_Energy_Supercross_The_Official_Videogame_5-FLT
Boyut: 17 GB
Bağlantılar: STEAM |




Kod:
Teklink
https://turb.cc/u5zy8rklv05h/flt-monster_energy_supercross_the_official_videogame_5.iso.html
https://nitro.download/view/7A00F713CCB7C93/flt-monster_energy_supercross_the_official_videogame_5.iso


2 Part
https://drop.download/5j20hxq0pp1d/flt-monster_energy_supercross_the_official_videogame_5.part1.rar
https://drop.download/jcybsfakxik1/flt-monster_energy_supercross_the_official_videogame_5.part2.rar