METAL MAX Xeno Reborn-DARKSiDERS

İnsanlık neslinin tükenmesinin eşiğinde ve hayatta kalan son kişiler makinelere karşı geri adım atmak istiyor.
Yarım yüzyıl önce ana bilgisayara karşı verilen savaş NOA, Asya'nın en büyük metropolü TOKIO'yu bile moloz haline getirdi.


Bu ıssız çorak araziyi keşfedin ve düşman saldırılarına karşı savaşın. İnsan ırkının geleceğini geri almak için tankları, silahları ve sadık savaş köpeği Pochi'yi kullanarak kurtarın, değiştirin ve karşılık verin!
Bitmeyen Bir Çorak Ülke! - Dystokio adlı harap bir dünyada geçen Metal Max Xeno: Reborn, doğrusal olmayan, açık bir dünya, gerçek zamanlı savaş ve araç savaş unsurlarına sahip bir JRPG'dir. Talis'in kontrolünü elinize alın ve NOA makinelerine karşı savaşmak isteyen diğer kurtulanları arayın. Oyundaki ilerlemeniz ne olursa olsun, gidebileceğiniz yerlerin sınırı yoktur.
Hayatta Kalmak için Birleşin - Evrenin kaderi sizin elinizde! Sevilen karakterlerin ve sevgili savaş köpeğin Pochi'nin yardım eli ile düşmanlarını avla. Pochi ayrıca seviye atlayabilir ve yeni beceriler öğrenebilir ve dördüncü üye olarak katılacaktır. Onu üssünde besleyerek beceri puanları kazanmasına yardım edin.
Ve evet, onu evcilleÅŸtirebilirsin.

Hold Your Ground - Üç veya dört kişilik bir grupla NOA'nın güçleriyle yüzleşin! Kalan hayatta kalanlarla birleşmek ve patlayıcı görevlerde çılgın makinelere karşı yükselmek için uçsuz bucaksız çölde ve ötesinde parçalayın ve patlatın. Düşmanlarınıza tankınızın içinden saldırın veya karaya inin ve müttefiklerinizle birlikte tehlikeli zindanları yürüyerek keşfedin.
Zafer için hazırlanın! - Her zamankinden daha güçlü olmak için becerilerinizi geliştirin. "Sürücü", "Onarım", "Tıbbi", "Milis" ve "Hayatta Kalma" gibi beş genel beceri ağacından istediğiniz becerileri yükseltin ve öğrenin. Avcı Ruhunun Alevini Yak! Büyük hasar vermek için güçlerinizi açığa çıkarmak için tanklarınızı ve silahlarınızı kullanarak düşmanlarınızı hedefleyin.
Kurtar ve İnşa Et! - Yeni tankları yok edin ve onları taze boya ve bulabileceğiniz en güçlü ateş gücü ile özelleştirin. Tanklar tasarım ve kapsam olarak değişebilir. Tanklarınızı ve araçlarınızı özgürce özelleştirin, motorları değiştirin, silahları yükseltin ve özel ekipmanlarla çarpın. Kombinasyonlarla sonsuz olanakların tadını çıkarın.
Lütfen dikkat: Bu oyun bir kontrolör ile kullanılmak üzere optimize edilmiştir.


Tür: Aksiyon, Macera, RYO
GeliÅŸtirici: Kadokawa Games
Yayımcı: PQube

Yayın Adı: METAL.MAX.Xeno.Reborn-DARKSiDERS
Boyut: 4.6 GB
Bağlantılar: STEAM |




Kod:
https://nitro.download/view/69DE5E35C42FC53/ds-metalmaxxenoreborn.iso
https://drop.download/d09hfbrk8jzx/ds-metalmaxxenoreborn.iso
https://turb.pw/jx2mrnjdqicz/ds-metalmaxxenoreborn.iso.html