Matrix World-TENOKE

İkonik film "The Matrix"ten ilham alan büyüleyici dünyaya hoş geldiniz. Burada, bu fantastik evrenin sembolü haline gelen sanal şehirde özgürlük ve çeşitliliğin eşsiz bir karışımını bulacaksınız. Kendinizi bu dünyaya ne kadar derinden kaptırmak istediğinize siz karar verirsiniz. İster birinci şahıs ister üçüncü şahıs bakış açısıyla, her ayrıntının ve sürekli değişen atmosferin tadını çıkararak sokaklarında dolaşabilirsiniz. Veya sanal araçların kontrolünü elinize alın ve şehri ve onun büyüleyici sibernetik manzaralarını keşfederek heyecan verici bir yolculuğa çıkın.


Bu oyunun en fantastik yönlerinden biri de "The Matrix"i anımsatan büyüleyici bir atmosfer yaratan gece-gündüz döngüsüdür. Şehrin bambaşka bir şekilde canlandığı canlı gün batımlarını ve gizemli geceleri deneyimleyin. Sokaklar neon ışıklarla aydınlatılırken şafağın doğuşuna tanık olun ve kendinizi gece şehrinin esrarengiz ortamına bırakın.
Bu deneyimi diğerlerinden ayıran şey yalnızca "The Matrix" ile olan bağlantısı değil aynı zamanda Nanite ve Lumen gibi en son Unreal Engine 5 teknolojileriyle olan bağlantısıdır. Bu çığır açan teknolojiler, sanal dünyaya benzeri görülmemiş düzeyde ayrıntı ve gerçekçilik getirerek şehrin her köşesinin daha önce hiç görmediğiniz şekillerde canlanmasını sağlıyor.
Bu oyun, size bu dünyanın karakterlerinden biri olarak oynama fırsatının verildiği, Matrix evreninden bir şehir şeklinde bir açık dünya simülatörüdür. Yürüyerek veya arabayla keşfedebilirsiniz.



Tür: Macera, RYO, Simülasyon
GeliÅŸtirici: Epic Games, Netlex Studio
Yayımcı: Netlex Studio

Sürüm Adı: Matrix.World-TENOKE
Boyut: 17,9 GB
Bağlantılar: STEAM |


 





Kod:
https://trbbt.net/injcioh53guz/tenoke-matrix.world.iso.html
https://nitroflare.com/view/7F413262AB9F14C/tenoke-matrix.world.iso
https://drop.download/9k77ml1an11r