Mad Streets-TiNYiSO



Gutsford Üniversitesi'ne hoş geldiniz! Şehirdeki en zorlu öğrencilerin bazılarının evi. Kasabayı yönetenler Sporcular mı yoksa Punklar mı olacak? Ya da belki ayrıcalıklı Zengin çocuklar? Dövüşçünüzü seçin ve bu eşsiz duygu fiziği partisi oyununda puanları toplayın!
Mad Streets, bir taraf seçmenize ve tek başınıza ya da yerel veya çevrimiçi olarak dört arkadaşınızla kavga etmenize olanak tanıyan eğlenceli, fizik tabanlı, yendi bir parti oyunudur. Çevrimiçi mod, rastgele ve gürültü modlarını çalıştırmaya adanmıştır ve tamamen ana bilgisayarın internet bağlantısına dayanmaktadır. Arkadaşlarıyla oynamak ve daha açık bir deneyimin tadını çıkarmak isteyen oyunculara steams Remote play özelliğini veya Parsec'i kullanmalarını öneriyoruz!
Mad Streets'in alın ve oynat doğası, biraz anlık eğlence aradığınız zamanlar için mükemmeldir, bu da onu bazı puanları ödemek için mükemmel bir parti oyunu haline getirir.
Komik Fizik Tabanlı CombatTarget vücudun belirli bölgelerini, aptal düğme kombo saldırılarını deneyin; ve hatta şampiyon olmak için nihai özel hareketlerinizi atın!



Özellikler

  • Mad Rush Modu - Bir takım kurun ve her fraksiyonun hikayesinin kilidini açabileceÄŸiniz bir dizi dövüş ve hedeften geçin. Solo modda, zirveye çıkmak için 3 AI yoldaşını Mad Rush'a dahil edin.
  • Rastgele EÅŸleÅŸmeler - Mad Rush'a benzer, ancak hikaye tabanlı öğeler olmadan, Rastgele Mod, kendi yıldırım hızında, benzersiz hedefleriyle doÄŸrudan dövüşü birleÅŸtirir. Basitçe, 5 puana ilk ulaÅŸan kazanır!
  • Rumble Modu - Hedefsiz basit turnuva moduna karşı, Rumble modunda oynamak yeni karakterlerin ve konumların kilidini açar.
  • ONE PUUUUUNCH - KulaÄŸa tam olarak böyle geliyor! Bir yumruk, bir kazanan.
  • Stadyuma Girin - Tüm farklı oyun hedefleri ve özel dövüşlerden oluÅŸan bir koleksiyon, baÅŸaramadığınız herhangi bir hedefe puan vermenizi saÄŸlar.
  • Parçala ve tut - GörebildiÄŸin her ÅŸeyi al ve fırlat. Kaldırabiliyorsan fırlatabilirsin! Çöp kutuları, teneke kutular, tepsiler... hatta arkadaÅŸlarınızı atın!
  • Yumruklarını ve arkadaÅŸlarını tut! - Siz ve en fazla dört oyuncu, kafa kafaya mücadele edebilir veya takım temelli hedefleri tamamlamak için güçlerinizi birleÅŸtirebilirsiniz. Maçın nasıl deÄŸerlendirileceÄŸini seçerek, konumu seçerek ve hatta maçı deÄŸerlendirmek için bir hakem ekleyerek maçlarınızı özelleÅŸtirin.

Tür: Aksiyon, Basit Eğlence, Simülasyon
GeliÅŸtirici: Craftshop Arts Inc.
Yayımcı: Craftshop Arts Inc.

Yayın Adı: Mad.Streets-TiNYiSO
Boyut: 1.1 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/710E5C5EFA58EBD/tn-madstreets.iso
https://drop.download/c6uesrsb7i8l/tn-madstreets.iso
https://turb.cc/e2prxuwoszfz/tn-madstreets.iso.html