LEGO Star Wars The Skywalker Saga-FLT

LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga'da galaksi sizin. İmza LEGO mizahıyla yeniden tasarlanan dokuz Skywalker efsanesinin tümünden unutulmaz anları ve kesintisiz aksiyonu deneyimleyin.


Dijital sürüm, özel bir klasik Obi-Wan Kenobi oynanabilir karakteri içerir.

  • Üçlemeleri Herhangi Bir Sırada KeÅŸfedin – Oyuncular Skywalker Saga'daki dokuz filmin hepsinin destansı hikayesini yeniden yaÅŸayacaklar ve her ÅŸey yolculuÄŸa baÅŸlamak için seçtikleri üçlemeyi seçmekle baÅŸlıyor.
  • Ä°konik Kahramanlar ve Kötüler olarak oynayın – Galaksinin her yerinden 300'den fazla oynanabilir karakter.
  • Efsanevi Yerleri KeÅŸfedin – Oyuncular, en sevdikleri Skywalker efsanesi filmlerinden iyi bilinen yerleri ziyaret edebilirler. Destanda oynarken veya heyecan verici görevleri keÅŸfederken ve keÅŸfederken, kilidini açabilir ve 23 gezegene sorunsuzca seyahat etme özgürlüğüne sahip olabilirler.
  • Komuta Güçlü Araçlar – Komuta etmek için galaksinin dört bir yanından 100'den fazla araç. Ä°t dalaÅŸlarına katılın ve binilip keÅŸfedilebilen Super Star Destroyer gibi ana gemileri alt edin.
  • Sürükleyici Oyuncu Deneyimleri - Kombo zincirler oluÅŸturmak ve yaklaÅŸan saldırıları savuÅŸturmak için saldırıları bir araya toplayın. Yeni blaster kontrolleri ve mekanikler, oyuncuların hassasiyetle niÅŸan almasına veya bir ışın kılıcı ve Güç'ün gücünü kullanarak bir Jedi'ın becerilerini kullanmasına olanak tanır.
  • Yükseltilebilir Karakter Yetenekleri – KeÅŸif, oyuncuları Jedi, Hero, Dark Side, Villain, Scavenger, Scoundrel, Bounty Hunter, Astromech Droid ve Protocol Droid dahil olmak üzere bir dizi karakter sınıfında yeni özelliklerin ve yükseltilmiÅŸ yeteneklerin kilidini açan Kyber Bricks'i keÅŸfettikçe ödüllendirir.



Tür: Aksiyon, Macera
GeliÅŸtirici: TT Games
Yayımcı: Warner Bros. Games, Warner Bros. Interactive Entertainment

Sürüm Adı: LEGO_Star_Wars_The_Skywalker_Saga-FLT
Boyut: 36.8 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/5FBC4DD6BC43A8A/flt-lego_star_wars_the_skywalker_saga.iso
https://drop.download/oo6lwvzvs4yt/flt-lego_star_wars_the_skywalker_saga.iso
https://turb.cc/syz0cphoowd6/flt-lego_star_wars_the_skywalker_saga.iso.html