The Legend of Nayuta Boundless Trails-RUNE

Resmi Dijital Film Müziği, lansman haftasında sınırlı bir süre için mevcut olacak. Film müziği ayrı olarak satılmayacaktır.
Nayuta her zaman adadaki evinin ufkunun ötesini keşfetmenin hayalini kurmuştur. Noi adındaki bir periyle kaçınılmaz bir karşılaşmanın ardından, o ve arkadaşları kendilerini, harekete geçirilen şeytani bir komployu durdurmak için birden fazla dünyayı dolaşan bir maceraya sürüklenirken bulurlar.


Nayuta Hakkında
Günlerini adadaki evinin üzerindeki yıldızlara bakarak ve ufkun ötesinde ne olduğunu merak ederek geçiriyor. İnsanlar yaşadıkları denizin düz ve sınırlı olduğunu iddia etse de Nayuta, keşfedilmeyi bekleyen daha fazlasının olması gerektiğini biliyor.

Bazen Nayuta'nın evinin üzerine gökten harabeler ve yıldızlar düşecek ve sanki başka dünyalardan bir görüntü sunacak. Böyle bir harabeyi keşfederken o ve arkadaşları, Noi adında küçük, periye benzeyen bir kızı kurtarır. Nayuta'ya kendisinden çok önemli bir şeyin çalındığını söyler ve onu geri almak için ondan yardım ister.
Böylece Nayuta'nın yolculuğu başlıyor; bu yolculuk onu adasının sınırlarının çok ötesine taşıyacak, yeni dünyalar ve olağanüstü keşifler deneyimleyecek!
Ana Özellikler
Evin Ötesinde Dünyalar: The Legend of Nayuta'nın sunduğu tüm harika olayları HD görseller, yüksek kaliteli müzik, 60 fps ve bu Western sürümü için eklenen yeni resimlerle deneyimleyin!
Her Sezon İçin Beceriler: Mevcut sezondan etkilenen gerçek zamanlı aksiyon oynanışı ve çevreye dayalı bulmacalarla mücadeleye katılın. Düşmanlarınızı alt etmek için sezona dayalı sihir ve güçlü silah becerilerinden yararlanın ve performansınıza bağlı olarak yeni tekniklerin kilidini açın.
Macera Okyanusu: Farklı türde bir Trails oyununa dalın! Çeşitli renkli konumlar ve karakterlerin yanı sıra tonlarca ekstra görev içeriğiyle, fanteziye ve keşfe dayanan hafif, ilginç bir hikayeyi deneyimleyin.


Tür: Aksiyon, RYO
GeliÅŸtirici: Nihon Falcom, PH3 GmbH
Yayımcı: NIS America, Inc.

Sürüm Adı: The.Legend.of.Nayuta.Boundless.Trails-RUNE
Boyut: 3,7 GB
Bağlantılar: STEAM |


 




Kod:

https://trbbt.net/ednlzp01ndfu/rune-the.legend.of.nayuta.boundless.trails.iso.html
https://nitroflare.com/view/64C7D5F9734B2C8/rune-the.legend.of.nayuta.boundless.trails.iso
https://drop.download/9oykocacq9jh