Lawn Mowing Simulator Dino Safari-FLT

Dino Safari kapılarını ilk olarak 1994 yılında tarih öncesi her şeye yönelik ana akım takıntıdan yararlanmak için açtı ve bugün gururla hala güçlü bir şekilde ilerliyor. Bu sevilen yerel konum, bölgenin önde gelen turistik yerlerinden biridir ve hem çocukları hem de yetişkinleri gururlu merkezi yanardağ çevresinde geçmiş zamanlara taşır. Topraklarının bakıma ihtiyacı olan sekiz dinozor içeren dört ana bölge var… Yeterince cesursan!


T-Rex Paddock
Kötü şöhretli Tyrannosaurus Rex, birçoğunun favori dinozorudur ve ayak izlerini T-Rex Paddock'a kadar takip edebilirsiniz. Dino Safari'nin misafirleri için görünür ve bozulmamış olmaları için bu baskıların etrafını dikkatlice kırpın!

Kretase Kanyonu
Kretase Kanyonu, sadece daha eşsiz arkaik yaratıklara değil, aynı zamanda parkın her yaştan bir şeyler atıştırmanın tadını çıkarabileceği Cretaceous Café'ye de ev sahipliği yapıyor. Ne yazık ki, bazı konukların görgü kuralları arkaik olarak da tanımlanabilir - bu nedenle alanı hem kesme hem de çöp sözleşmeleriyle en iyi durumda tuttuğunuzdan emin olmanız gerekir.

Herbivore Vadisi
Nazik dev sürüleri, Herbivore Vadisi'nde 'dolaşır' - ve Dino Safari'nin konukları genellikle bir Brachiosaurus'un altında gölgeli bir koltuğun veya bir Parasaurolophus ile pikniğin tadını çıkarır. Dino Safari'nin en genç müşterileri de Herbivore Valley'in oyun alanını kullanabilir, bu nedenle bu bölgenin mümkün olduğunca temiz ve düzenli kalması hayati önem taşır.

Raptor Muhafazası
Kalın çalılardan geçerek Raptor Muhafazasına giden sarma yolunu takip edin; muhtemelen tüm Dino Safari bölgelerinin en tehlikelisi. Yerleşik Velociraptor'lardan kaçışlarına devam etmeden önce, en korkak konukların bile bozulmamış çevreyi hayranlıkla seyretmek için bir saniyeliğine durduğundan emin olun.



Tür: Simülasyon
GeliÅŸtirici: Skyhook Games
Yayımcı: Curve Games

Sürüm Adı: Lawn_Mowing_Simulator_Dino_Safari-FLT
Boyut: 11.7 GB
Bağlantılar: STEAM |





Kod:
https://turb.cc/negegj1v07nj/flt-lawn_mowing_simulator_dino_safari.iso.html
https://nitro.download/view/880F416DBAE5E79/flt-lawn_mowing_simulator_dino_safari.iso




https://turb.cc/i56memj9gr7e/flt-lawn_mowing_simulator_dino_safari.part1.rar.html
https://turb.cc/jgb1k0yw3po5/flt-lawn_mowing_simulator_dino_safari.part2.rar.html


https://nitro.download/view/745B39E3E8EADCD/flt-lawn_mowing_simulator_dino_safari.part1.rar
https://nitro.download/view/42728CF6E00CCF0/flt-lawn_mowing_simulator_dino_safari.part2.rar


https://drop.download/38bwuqapzgas/flt-lawn_mowing_simulator_dino_safari.part1.rar
https://drop.download/oxj4t79k3h0y/flt-lawn_mowing_simulator_dino_safari.part2.rar